Catering 1
Gå til

ERFAREN GJENG: Gro Elin Sareussen Størseth, Jonas Polden, Mona Hanssen, Oskar Jenssen og Audun Kjell Andreassen er bare noen av de som jobber sammen på Tjeldsundbrua. Nå gleder de seg til å satse aktivt også i Catering 1.  Foto: HT Marked

Satser videre på catering under nytt navn

Med over 35 års erfaring fra Tjeldsundbrua, satser Catering 1 videre på å bli enda større på levering av mat.

- Vi er opptatt av å levere etter kundens ønske. Derfor tilpasser vi alle bestillingene slik at gjestene får akkurat det de vil ha, forteller Audun Kjell Andreassen.

Han er daglig leder i Catering 1, og ser nå fram til å satse enda hardere på å levere mat i hele Harstadregionen. Siden 1984 har catering vært en del av Tjeldsundkroa, men nylig ble catering-delen skilt ut og driftes nå videre som et eget selskap.

Med det har Catering 1 nærmere 35 års erfaring i bransjen.

- Da mine svigerforeldre etablerte bedriften på midten av 80-tallet var cateringbiten kun en bigeskjeft. Det tok derimot ikke lang tid før etterspørselen ble stor, og siden 90-tallet har det vært god aktivitet med dette, forteller Andreassen.

MYE GODT: Catering 1 har en rikholdig meny, med alt fra ala carte og koldtbord, til tapas og smørbrød.  Foto: Catering 1

 

Stort nedslagsfelt

Med kun 23 minutters kjøretur unna Harstad og Gratangen, og 45 minutter unna fra både Bjerkvik og Lødingen, er nedslagsfeltet til Catering 1 stort.

- Med flere biler i sving kan vi være tilstede mange plasser samtidig, og med det ta imot mange cateringoppdrag på samme dag. Kapasiteten vår er stor, sier Andreassen, som i samlokasjon med Tjeldsundkroa har 22 faste medarbeidere.

Se hva Catering 1 kan levere her

ALLSIDIG: Jonas Polden tar imot mange av bestillingene som kommer til Catering 1. Han er heller ikke redd for å ta i et tak på kjøkkenet.  Foto: HT Marked

 

God mat laget fra bunnen

Men maten skal ikke bare leveres – den skal først lages og kvalitetssikres. Til det har Andreassen et førsteklasses kokkelag. Med fem faglærte kokker, en kokkelærling og erfaren kjøkkensjef lages stort sett all mat fra bunnen. Menyene endres etter sesong og etterspørsel, for alltid å kunne tilby de beste rettene tilpasset kundens ønske. 

KVALITET I ALLE LEDD: Kjøkkensjef Ellen Brendmo trives best i kulissene, og bidrar sammen med kokkene til at all mat som sendes ut fra kjøkkenet er både velsmakende og en fryd for øyet.  Foto: HT Marked

- Vår absolutte bestselger er det vi på menyen kaller «kosemat». Dette er en kombinasjon av koldtbord og tapas, med mange små, smakfulle retter som egner seg til mange anledninger. Rettene levers ferdig i munnfull-størrelser, slik at de er enkle å forsyne seg av, forklarer Andreassen, og fortsetter:

- Vi er veldig opptatt av at alt skal bli riktig for gjestene. Derfor skreddersyr vi gjerne menyene ut fra informasjon vi får fra kundene. Er det mange barn i selskapet, er det viktig å tilby mat de liker. Vet man at det er fiskeglade folk som skal spise, passer vi på å ha ekstra av slikt på fatene.


Et supplement til selskapet

Det finnes mange anledninger hvor det er naturlig å benytte et cateringfirma. I tillegg til møter og firmalunsjer, leverer Catering 1 til blant annet barnedåp, bryllup, minnestund, bursdag og andre typer selskap.

- Vi skal være en liten, men viktig brikke i et godt selskap. Om du skal arrangere familieselskap eller en minnestund, bør tiden brukes sammenm med familie og gjester, og ikke overskygges av minnet om at du sto over kaffetrakteren eller tok unna oppvasken. Det er der vi kommer inn, så kan kunden heller snakke med gjestene og være tilstede i stunden, sier Andreassen.


NOKO ATTÅT: Catering 1 lager alt fra bunnen av – også kakene.  Foto: Catering 1

Se mer innhold fra Catering 1:

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.