Obs Harstad
Gå til

KJAPT OG EFFEKTIVT: Med ShopExpress skanner og betaler man varene selv uten å gå innom den tradisjonelle kassa, forteller assisterende varehussjef Johnny Myreng Henriksen. 

Kunsten å handle smart under Black Week

Blir du svett bare av tanken på kaoset under Black Week? Tar du handelen hos Obs på Sjøkanten, unngår du det verste stresset.

Butikken legger nemlig alt til rette for at handelen under årets store handleuke skal gå lett som en lek.

–  Det skal være enkelt å handle hos Obs, også under Black Week. Mange kan synes at det kan være stressende å få med seg alle de gode tilbudene som kommer denne uka, men vi gjør det vi kan for at det skal være enkelt å handle smart, sier Johnny Myreng Henriksen.

Han er assisterende varehussjef, og han og de andre ansatte på Obs Sjøkanten bruker tida fram mot Black Week til å forberede butikken for storinnrykk.

– Vi har ikke timestilbud eller lokkepriser - dette er tilbud som gjelder hele uka, sier varehussjefen.

Black Week starter mandag 25. november, med Black Friday 29. november som det store høydepunktet.

Klikk her for å se alle tilbudene.

PLANLEGG HANDELEN: Både på nett og i kundeavisa finner du alle de gode tilbudene fra Obs, noe som kan være nyttig om du vil planlegge handleturen på forhånd. 

 

Raskt og enkelt

Varehussjefen har flere råd til alle som ønsker å handle smart hos Obs under tilbudsdagene i Black Week.

Som kunde i Obs kan du gjøre hele handelen i fred og ro, og til og med sjekke ut uten å måtte stå i kø. Dersom du bruker ShopExpress, og fortløpende skanner varene og pakker de i poser mens du går runden i butikken, er alt klart for å forlate varehuset enkelt og greit etter å ha betalt på utsjekkingspunktet.

–  Omtrent 1/3 av kundene våre bruker ShopExpress, noe som viser at dette er et godt alternativ for de som er opptatt av at handleturen skal gå kjapt og smidig. Samtidig har vi mange dyktige ansatte både ute i butikken og ved kassapunktene, for å kunne hjelpe kundene der. Den menneskelige kontakten er viktig for mange, og den skal vi fortsette med, sier Johnny.

KLART FOR JULEHANDEL: Julehandelen starter tidlig, og under Black Week kan du gjøre gode kupp for både julegaver og forbruksvarer. 

 

Bestille hjemme

I tillegg til et bredt utvalg i dagligvarer, har Obs både kjøkkenutstyr, leketøy, elektronikk, underholdningsartikler og utstyr for sport og fritid. Uten å ville røpe for mye før Black Week starter, kan den assisterende varehussjefen bekrefte at det vil komme gode tilbud innen alle kategoriene under kampanjeuka.

–   Vi kommer til å ha godbiter for enhver smak, så her er det bare å følge med i tilbudsavisa og på nett, sier han og minner om at det er mulig å bestille varer på Obs.no og plukke de opp – ferdigpakket i poser – i butikken. Dette gjelder for alle varetyper, utenom dagligvare.

–  Da gjør man unna hele handelen, med bestilling og betaling på nett med en gang, og så henter man varene når det passer en selv best. På den måten kan man også sikre seg dagstilbudene, uten å komme til butikken akkurat den dagen, forteller Johnny, og legger til:

–   Kanskje er dette et smart tidspunkt å starte julehandelen på også?

Klikk her for å se alle tilbudene!

NOE FOR ALLE: Med både dagligvarer, kjøkkenutstyr, leketøy, elektronikk, underholdningsartikler og utstyr for sport og fritid, finnes det noe for alle på Obs – også for gameren. 

 

Problemfri parkering

Som et av de største varehusene i området, er det mange som kommer kjørende til Sjøkanten. Når storhandelen skal gjøres, kommer det godt med at senteret har et stort og gratis parkeringsanlegg.

–   Det er viktig for oss å gjøre handelen så enkel og god som mulig for alle våre kunder. Da er gratis parkering en av de tingene som vi vet at våre kunder setter pris på, sier Johnny Myreng Henriksen.

SPORT OG FRITID: Skisesongen er i gang, og salgsmedarbeider Robert Alexandersen (til høyre) og Johnny Myreng Henriksen er klar til å ta imot alle som trenger å fornye utstyrsparken. 

 

OPPUSSING: «Malingsminister» Randi Forså og Johnny Myreng Henriksen hjelper deg gjerne å finne riktig maling og utstyr for oppussing. 

 


GOD MIKS: På Obs finner du alt du trenger – og litt til. Her finnes alt fra solbriller til sjokolade – og alt der imellom. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.