Harstadbygg Entreprenør
Gå til

Julian Zietz i Harstadbygg Entreprenør gleder seg over mange spennende oppdrag om dagen, og håper nå å få flere dyktige kollegaer.  

Daniel gikk fra sjauer til byggeleder på kort tid

Harstadbygg Entreprenør har gjennom de siste årene opplevd en enorm ordrevekst. Oppdragsmengden fortsetter å øke og nå søker det lokale og engasjerte entreprenørfirmaet etter flere fagarbeidere.

På Borkenes føres Kvæfjord Helsehus opp, et moderne byggeprosjekt der det siste innenfor velferdsteknologi skal integreres i bygningen.

- Noen prosjekter føles ekstra meningsfylte. Kvæfjord Helsehus er et sånt prosjekt, sier formann på prosjektet, Daniel Jensen.


 

Daniel Jensen er formann på prosjektet Kvæfjord Helsehus. Snart blir han byggeleder. 

 

Fra sjauer til byggeleder

Jensen kjenner Harstadbygg Entreprenør godt og forteller om lærerike år i en raus bedrift som er genuint opptatte av at fagarbeiderne skal ha muligheten til å utvikle seg og heve kompetansen.

- Jeg ble først oppringt og spurt om jeg ville stille som sjauer, videre fikk jeg tilbud om å ta lærlingetida mi her. Etter å ha jobbet som betongfagarbeider ei tid, fikk jeg gå i skole for å bli arbeidsleder. Nå er jeg inne i et utdanningsløp for å bli byggeleder, forteller Jensen.

- Jeg er stolt av å jobbe i en bedrift som er fremoverlent og følger takta i utviklinga, som brenner for at fagarbeiderne både skal ha den beste kompetansen, men også de beste verktøyene for hånda. Den digitale utviklingen og satsninga i Harstadbygg Entreprenør er spennende.

- Jeg trives veldig godt med de jeg jobber med, forteller Zietz. 

 

«Det beste er folkene»

Harstadbygg Entreprenør er kjent for et spesielt godt samhold og godt arbeidsmiljø.

Fagarbeider Julian Zietz er bas og ansvarlig for lærlingene på byggeprosjektet Kvæfjord Helsehus og bekrefter at inntrykket stemmer.

- Det beste med Harstadbygg Entreprenør er folkene. Jeg trives veldig godt med de jeg jobber med, beskriver Zietz som mener et godt arbeidsmiljø gjør at man vil yte litt ekstra.

- Man ønsker å gjøre en god jobb for kunder, kollegaer og for bedriften sin.

Daglig leder i Harstadbygg Entreprenør, Martin Mathisen. 

 

Søker flere fagarbeidere

Å bidra til vekst og utvikling i lokalsamfunnet er et viktig mål for entreprenørfirmaet fra Harstad.

- Regionen er i vekst, og det samme er Harstadbygg Entreprenør. Vi ønsker ikke bare å reise bygninger, men løfte folk og lokalsamfunn også. Nå håper vi at vi blir nedrent av ivrige fagarbeidere som vil vokse sammen med oss, sier daglig leder Martin Mathisen med et godt smil.

Harstadbygg Entreprenør søker etter solide og entusiastiske tømmer- og betongfagarbeidere. Du kan lese mer om stillingen her.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.