Harstad varme, flis og steinsenter
Gå til

ÅPNINGSFEST: Silje Karlsen (Interiør- og markedsansvarlig Narvik Steinsenter) og Stine Beate Meyer (Interiøransvarlig og selger i Harstad) håper at så mange som mulig vil ta turen innom på den store åpningsfesten 16. september. 

Ny flis- og peisbutikk i Harstad

I Klubbholmen 6C på Stangnes snekres, males og fuges det for full musikk. Alt skal være klart til splitter nye Harstad varme, flis og steinsenter åpner den 16. september.

I den travle innspurten tar Silje Karlsen og Stine Beate Meyer seg tid til en prat om den spennende etableringen av Harstad varme, flis og steinsenter.

– Jeg har til nå sittet på tegnebrettet for layout til den nye butikken, og ble utrolig imponert da jeg fikk se hva de flinke håndverkerne har fått til allerede, sier Silje som er interiør- og markedsansvarlig for Narvik Steinsenter.

Butikken er ny i Harstad men har allerede 20 års fartstid i Narvik. De har også filial i Bodø, og gleder seg nå til å innta markedet i Harstad. Her kan både proff- og privatmarkedet handle peisovner, flis, mosaikk, naturstein, lim, fugemasse og membran.

Alltid fagfolk på jobb

– Hos oss vil du alltid treffe hyggelige folk som har den rette kunnskapen. Fortell oss gjerne om ditt prosjekt, så skal vi gi gode tips og råd til gjennomføringen. Har du en uvanlig idé? Det elsker vi, sier Silje.

De tegner badet ditt i 3D med den innredningen du har valgt, slik at flisene kan tilpasses helheten.

GODT UTVALG: Enten du liker mosaikk, naturstein eller keramiske fliser fra Portugal, har Harstad varme, flis og steinsenter varene på lager, forteller Stine Beate. 

 

– Dersom du er usikker på hvilke fliser som vil passe best akkurat hos deg, kan du gjerne låne med deg vareprøver hjem. Dette er også noe vi anbefaler slik at du får sett hvordan flisene passer til lyset og planløsningen i ditt hjem. Vi har dessuten fliser i alle prisklasser, fra det laveste segmentet til de dyre designflisene, sier Silje.

Ta varene med hjem på dagen

Som en del av Fagflis-kjeden reiser de årlig til Oslo for oppdatering om de nyeste trender innen interiør og flis. Med leverandører fra Italia, Portugal og Tyrkia kan de hente inn det beste på det europeiske markedet direkte til lager her i Harstad.

 

– Vårt motto er: Det du egentlig ønsker deg finner du hos oss. Vi har dessuten alt du trenger på lager, fra flytemasse til ferdig produkt, så når du har tatt ditt interiørvalg får du produktene med hjem samme dag, sier Silje.

Proffmarkedets førstevalg

– Vi har som mål å være proffmarkedets førstevalg. Derfor jobber vi tett med entreprenører og arkitekter i tidlig fase, for å få til et best mulig resultat. Nå gleder vi oss til å starte dialog med de rundt 20 arkitektene som finnes i Harstad, sier Stine Beate entusiastisk.

 

Som stolt medlem av Varmefag-kjeden, har de ei stor ovnsutstilling med flotte ovner fra kjente merke.

– Underlagsplater, rør, pipe og diverse tilbehør er også lagervare hos oss. Trenger du befaring eller montering? Det fikser vi, sier Stine Beate.

Stor åpningsfest

Nå gjenstår resten av forberedelsene til den store åpningsfesten som går av stabelen 16. september:

– På selve åpningsdagen vil det være leverandører til stede, mat, drikke og andre overraskelser. Vi er lette å finne sentralt på Stangnes-basen, i gamle lokalet til Bogstrand Maling. Det er godt med parkeringsplasser utenfor. Vi håper at så mange som mulig tar turen innom og hilser på, sier Stine Beate og Silje.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.