Harstadbygg Bolig AS
Gå til

LEDIG STILLING: Teknisk leder Vegard Harjo (til venstre) og Tor Halvard Gregersen tar nå imot søknader til stillinga som daglig leder i Harstadbygg Bolig AS.   Foto: Kine Moxness Sandnes

Ser etter ny daglig leder for Harstadbygg Bolig AS

Varierte oppgaver og spennende prosjekter venter for den neste daglige lederen av Harstadbygg Bolig AS.

Tor Halvard Gregersen i SE-gruppen er på jakt etter riktig kandidat til den ledige stillinga.

Harstadbygg Bolig AS er en del av SE-gruppen AS, et konsern med 14 bedrifter i ulike bransjer, og over 200 ansatte. Den nye daglige lederen skal lede en ung og fremoverlent gjeng på 10 medarbeidere.

Harstadbygg Bolig er samlokalisert med Harstadbygg Entreprenør, og er dermed en del av ett sterkt faglig miljø. Det planlegges å flytte inn i nye og tidsriktige lokaler i løpet av 2020.

Se hele stillingsutlysninga her.

Bred kompetanse

- 2019 har vært ett hektisk år med stor aktivitet, godt salg og rekruttering av mange nye medarbeidere, men vi har ambisjoner om å vokse videre. I framtida ser vi for oss å doble antall medarbeidere. Reisen fram dit og videre skal den daglige lederen være en stor del av, sier Gregersen.

Han beskriver den ideelle kandidaten slik:

- For det første er det viktig at denne personen er faglig interessert og brenner for jobben. I denne type firma, hvor det er en begrenset administrasjon, er det viktig å være dedikert. En må beherske noe byggeteknikk, i tillegg til å ha kjennskap til økonomistyring, personalbehandling og salg. Det er altså ganske ulike oppgaver du må håndtere samtidig, sier Gregersen.

Åpner for unge med bransjeerfaring

Harstadbygg Bolig AS, som er en del av Mesterhuskjeden, bygger eneboliger og mindre boligprosjekter, samt tar på seg renoveringsprosjekter og serviceoppdrag i de seks kommunene Harstad, Kvæfjord, Ibestad, Evenes, Skånland og Tjeldsund.

Med tiden ser ledelsen for seg å øke sine markedsandeler i hele markedsområdet, og den nye daglige lederen vil være en viktig pådriver her.

- Det er viktig at vår nye daglige leder er utadvendt og kontaktsøkende. Når det gjelder det faglige har vi mange som står klar til å støtte og hjelpe til. Som en del av SE-gruppen AS, har den daglige lederen tilgang til flere støttefunksjoner i konsernet, både innen HR, IT, marked og økonomi.

- Vi ser etter en daglig leder som skal selge byggene og pleie kundene. For det er kundene vi er her for, sier Tor Halvard Gregersen, som ikke er redd for å slippe til unge med bransjeerfaring.

Har du noen spørsmål? Kontakt Tor Halvard Gregersen på telefon 951 94 991 eller personalsjef Anne Reinsnes på telefon 951 94 966.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.