Harstad Tidende
Gå til

DELER UT SVØMMEKURS: Key account manager Margrethe Killengreen og markedssjef Ramona Hegrenes tror babytreffet både blir nyttig og lærerikt for småbarnsforeldre og andre interesserte. 

Vinn gratis babysvømmekurs!

Smarte tips, nyttig kunnskap og masse kos står på programmet når Harstad Tidende og SAM Lekeland inviterer til babytreff tirsdag 30. april.

Denne våren gjentar Harstad Tidende suksessen fra i fjor vår, og arrangerer et nytt babytreff i Harstad. Denne gangen er også SAM Lekeland med på laget som en av hovedsamarbeidspartnerne.

Det betyr at babytreffet arrangeres i fargerike og morsomme lokaler i Verkstedveien, like utenfor Harstad sentrum.

- Det er viktig for oss å være med å skape aktivitet i Harstad, og et arrangement som babytreff er det stor interesse for, sier Ramona Hegrenes, markedssjef i Harstad Tidende.

Vinn babysvømming

Babytreffet passer for mange – både de som venter barn eller har småbarn, og besteforeldre og andre som måtte være interessert i helse, sikkerhet, tips og triks i forbindelse med å ha små barn i hus.

Arrangementet starter klokka 10.45, sånn at foreldre og barn har god tid til morgenritualene hjemme før man skal ut av huset og til SAM Lekeland.

Etter en kort velkomst og presentasjon av dagens program, er det Tuulia Laitinen fra Grottebadet som skal opp på podiet for å fortelle om babysvømming og hvordan dette bidrar til å utvikle barnet motorisk og sosialt.

Hun har også med seg en solid bonus; nemlig et gratis svømmekurs som trekkes ut blant deltakerne på babytreffet.

Tuulia og representanter fra Actic er også å treffe på stand i pausene.

Noe for alle

Videre kommer Mariann og Geir fra Familiens hus og forteller om deres lavterskeltilbud med helsefremmende og forebyggende arbeid for gravide, barn, unge i alderen 0-16 år og deres familier.

Så er det tid for lunsj, som selvsagt er inkludert i billettprisen.

Dagen fortsetter med besøk fra helsestasjonen og skolehelsetjenesten som forteller om sine tjenester for sped- og småbarns helse og utvikling, Harstad Brann og Redning som forteller om sikkerhet i hjemmet og babysang med May Britt Lund og Elisabeth Mikalsen.

Alle som holder foredrag gjennom dagen er også tilstede med egne stands som kan besøkes i pausene.

Stamina er også på plass med stand, og lokker med ei økt for spreke foreldre og barn.

Vi tar hensyn til at man har med seg babyer og det er stor takhøyde for både amming, toalettbruk, skifting, gråt, oppvarming av mat, osv. Her er babyer hjertelig velkommen og vi tilrettelegger for det.

Kjøp billett på forhånd

Billetter til Babytreff 2019 kjøpes på Hoopla.no. Prisen er 100 kroner for HT-klubb-medlemmer, 140 kroner for ordinær billett. Billetten inkluderer mat og drikke. Barn under 4 år kommer inn gratis.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.