SE-gruppen
Gå til

Fra før av har SE-gruppen HR-medarbeidere stasjonert på Sortland. Den nye HR-medarbeideren vil jobbe tett med resten av avdelinga. 

Derfor er HR-menneskene så viktige

SE-gruppen vokser, og trenger et godt HR-team på reisen for å lykkes.

- Vi trenger flere av de beste hodene når vi nå ekspanderer i Harstad. For å få det, må vi først ha en HR-medarbeider som kan styre rekrutteringsprosessen, sier Anne Reinsnes, personalsjef i SE-gruppen.

God HR-kompetanse er avgjørende

HR er forkortelsen for Human Resources -  menneskelige ressurser, som det betyr på norsk.  Hva er det som gjør HR så viktig for dere i SE-gruppen?

- Vekst i dag handler ikke om hvem som kan bygge det høyeste tårnet, men om hvem som har de beste hodene, og som kan finne nye måter å bygge tårnet på, forklarer Reinsnes.

SE-gruppen har både evner og ressurser til å bygge det høyeste tårnet i dag, men vi vil ruste oss for morgendagen. Det betyr at den HR-medarbeideren vi ansetter nå, skal være med å legge grunnlaget for videre vekst og for fremtiden. Ikke bare for konsernet SE-gruppen, men for lokalsamfunnene i nord, som vi brenner for å utvikle, fortsetter hun.

Den nye HR-medarbeideren vil jobbe tett med resten av avdelinga. På bildet: Personalsjef Anne Reinsnes og HR-medarbeider Yvonne Lolita Walter.  

Mer enn driftsoppgaver

Når man jobber med HR i SE-gruppen handler det om mer enn personaladministrative driftsoppgaver. HR-medarbeideren vi ser etter må også kunne ha fokus på endringsprosesser, utvikling og strategi, sier personalsjefen.

- En typisk arbeidshverdag består av både besøk på byggeplasser og inspeksjoner i forhold til helse, miljø, sikkerhet og intern kvalitetskontroll, samt bistå lederne i selskapene våre med personalhåndtering, og legge til rette for en god organisasjonskultur. Med andre ord en variert og spennende hverdag!

Vi i SE-gruppen satser på våre ansatte og har gode sosiale ordninger. Både i form av pensjonsordninger og vilkår generelt, samt ulike sosiale arrangementer som felles fjellturer, bowling og grillfester.  Her er det stor takhøyde, og bare å komme med forslag, smiler Reinsnes.

Stillingen vil etterhvert ha arbeidsplass i SE-gruppens nye signalbygg i Harstad. 

 

SE-gruppen satser på Harstad

Vi satser på Harstad fordi det er en spennende region i sterk vekst. Vi har nettopp offentliggjort vårt nye signalbygg, og det er her vi kommer til å samle all vår aktivitet i Harstad, blant annet Harstad Bygg, Harstad Bolig og XL-BYGG. HR-medarbeideren vil være vår første ansatte med fast base i Harstad, og kommer til å få selskap av rundt 50 andre medarbeidere fra de andre selskapene våre i det nye bygget.

Mennesketeft og stå-på-vilje

SE-gruppen ser nå etter en HR-medarbeider med kontorsted Harstad, og stillingsutlysningen kan du lese her.  

- Vi ser etter en kulturbygger med faglig tyngde, som er flink med folk og som etterlever våre verdier; stolthet og engasjement. Denne stillingen er veldig viktig for oss. Det er en operativ stilling, samtidig som den skal være med å legge føringene for videre vekst. Personen vil jobbe tett sammen med øvrig HR-stab på Sortland, og vi gleder oss veldig til å møte potensielle kandidater etterhvert, avslutter personalsjefen med et smil.


 

Tekst, film og bilder produsert av Deadline Media AS.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.