Harstad IL
Gå til

Kunst-auksjon for HIL: Maleri gitt av kunstner Ole Viggo Walseth

Tidligere HIL-spiller Ole Viggo Walseth er en meget dyktig tegner og maler. Nå har han gitt Harstad Idrettslag, som er klubben i hans hjerte, et fantastisk flott maleri i gave.

Maleriet er ferdig innrammet i størrelse 75 x 75 cm. Motivet er fra Kvasstind på Andøya.

Denne gaven ønsker Ole Viggo at vi skal auksjonere bort, til inntekt for klubbkassa til videre utvikling og aktiviteter.

Fotball og maling – to sider av samme sak

Ole Viggo bor nå i Drammen, etter at han flyttet fra Harstad i 1982. Som spiller både for HIL og for Strømsgodset ligger fotballen hans hjerte nært. Han sier:

- Det var spesielt to ting som fattet min interesse som ung. Det ene var tegning/maling og det andre var fotball. Jeg spilte mange sesonger i Harstad IL og deretter ti sesonger i Strømsgodset IF.

KUNSTNER: Ole Viggo Walseth 

 

- Da min aktive karriere som fotballspiller var over og jeg tok opp mine tegne- og maleinteresser igjen, oppdaget jeg mange paralleller mellom maling og fotball. Prinsippene er de samme, så spranget fra fotballbanen til atelieret ble ikke så langt. Det ble et spennende og interessant scene-skifte for meg.

Stor lidenskap

- Innenfor kunsten er maleri min største lidenskap. Jeg jobber med både store og små formater. Når jeg maler er jeg opptatt av stemning og lyset i mine malerier.

Besøk Ole Viggo Walseth på Facebook for å se mer av hans kunstverk.

Budgivning

Budfrist 10. desember kl. 13:00
Dersom du vil sikre deg dette flotte maleriet kan du legge inn bud helt frem til 10. desember kl. 13:00.

MALERI: Du kan by på bildet "Sola tilbake" av Ole Viggo Walseth. 

 

Auksjonen starter på kr 5 000.- og alle bud blir offentligjort på HILs nettsider, i kommentarfelt under saken om auksjonen.

Bindende bud skrives inn og registreres her: https://www.harstadil.no/p/33545/kontaktskjema

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.