Tjeldsundbrua Kro & Hotell
Gå til

Her får du valuta for tiden du investerer

En kort kjøretur utenfor Harstad ligger Tjeldsundbrua Kro & Hotell i naturskjønne omgivelser; et naturlig valg for kurs- og møtevirksomhet. I tillegg til å kunne jobbe uforstyrret, er Tjeldsundbrua Kro & Hotell den perfekte arena for team building.

Konseptet "Vi koker selv"

Med tilgang til lokale råvarer og et velutstyrt kjøkken, er alt tilrettelagt for en sosial aktivitet og en annerledes matopplevelse gjennom konseptet «Vi koker selv».
 

- Konseptet går ut på at deltagerne deles inn i tre lag og sammen skal de lage en tre retters meny til sin gruppe. Et lag har ansvar for forrett, et annet for hovedrett og det tredje laget har ansvar for desserten. Det er en veldig fin sosial aktivitet, både for folk som kjenner hverandre og de som ikke kjenner hverandre, sier Audun Kjell Andreassen, daglig gleder ved Tjeldsundbrua Kro & Hotell.


 

Lokale råvarer

På menyen står alt fra kremet fiskesuppe og reinsdyrfilet til hjemmelaget fløteis.
 

- Vi bruker lokale råvarer og deltagerne lager alle retter fra bunnen av. Menyen er tilpasset årstidene og de råvarene som faller naturlig med tanke på årstiden. Deltagerne får kyndig hjelp av en kokk som går mellom de ulike stasjonene og bistår ved behov, sier Audun Kjell.

Klikk her for å lese mer om «Vi koker selv»-konseptet.
 

Skreddersyr opplegg for alle grupper

Tjeldsundbrua Kro & Hotell er et godt valg for flere anledninger.
 

- Det passer for alle som ønsker en arena for kurs og konferanse, eller som ønsker en annen type aktivitet. Her kan man utfordre seg selv, samtidig som man har det sosialt og hyggelig sammen. Det optimale er å være 9-12 personer, slik at man har tre-fire personer på hvert lag. Vi har også hatt grupper med færre på hvert lag, men med tanke på det sosiale skal ingen jobbe med en matrett alene. Maksgrensen er på 16 personer, det er det vi har plass til på bespisning i sjøhusene, hvor dette foregår, forteller Andreassen.

- Vi skreddersyr opplegg for alle grupper, ut i fra kundens ønsker. Hvis noen har begrenset med tid, gjør vi noe forarbeid på matlagingen, sier Andreassen.


MATLAGING: To av deltagerne i Harstad Tidendes serie "Først og fremst" lager dessert. 

 

Valuta for tiden man investerer

Tjeldsundbrua er et fint sted å trekke seg tilbake til for ro og konsentrasjon.
 

- Her er det ingen forstyrrelser eller ting som gjør at man mister fokus. Du og din bedrift får muligheten til å jobbe uforstyrret og kan ha en konstruktiv og god prosess. Det er viktig å få valuta for tiden man investerer og det er det vi legger til rette for her hos oss. Ved å legge kurssamlingen til oss, får man i tillegg en sosial matopplevelse som bidrar til team building, avslutter Audun Kjell Andreassen.

Klikk her for å ta kontakt med Tjeldsundbrua Kro & Hotell.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.