Hertz Harstad
Gå til

STASJONSSJEF: Jonas Wibe, stasjonssjef ved Hertz Harstad. 

Nå kan du leie varebiler hos Hertz

Hertz i Harstad har etablert eget varebilsenter i Tordenskjolds gate. Vi har snakket med stasjonssjef Jonas Wibe om hvorfor de nå har gjort denne store investeringen.

Hertz er viden kjent for utleie av privatbiler. Hvorfor satser dere nå på varebil?

Vi har lykkes godt på tradisjonell bilutleie og har nå ambisjon om å bli størst også på varebil i vårt område. For stadig flere bedrifter er det mer lønnsomt å leie enn å eie, så dette er et marked vi har stor tro på. I tillegg trenger vi som privatpersoner også varebil iblant i forbindelse med for eksempel flytting eller storinnkjøp.

Varebilsenteret er etablert i Tordenskjolds gate, mens vanlig bilutleie er i Storgata. Hvorfor har dere valgt å gjøre det på denne måten?

Det er dels av praktiske årsaker og dels fordi vi ønsker å vise at varebilutleie ikke er noe vi gjør med venstrehånden i tillegg til vanlig bilutleie, men er et stort og selvstendig tilbud til regionens bedrifter og innbyggere.

Hvor mange varebiler har dere?

Vi har så langt 34 varebiler i ulike størrelser og til ulike formål, inkludert pickup-er og minibusser. De fleste av disse kan man kjøre med vanlig sertifikat. Målet vårt er helt klart å investere i enda flere varebiler.

Se et utvalg av våre varebiler her.

VAREBIL: En av varebilene fra Hertz Harstad som kan leies.  

 

Er det virkelig marked for så mange varebiler?

Ja, det mener vi at det er. I tillegg gir en stor varebilpark oss mulighet til å levere varebiler til filminnspillinger, store arrangementer som Arctic Race og andre produksjoner. Vi leverer også varebiler til flere offentlige aktører. 

Du sier det ofte er billigere for bedriftene å leie enn å eie varebil. Hvorfor?

Mange små og mellomstore bedrifter har varebiler som står stille det meste av tiden. Å investere i en varebil er kostbart, og da blir det dyrt når den bare brukes en gang i blant. Hos oss kan bedriftene leie riktig varebil akkurat når de trenger det. Det kan være for en dag, en måned eller lengre. Jeg oppfordrer bedriftslederne som vurderer å kjøpe egen varebil til å komme innom hos oss, så skal vi vise hvor mye de kan spare på å leie isteden.

VAREBIL: Hertz Vare/Last sine biler i fokus ved målområdet under årets Arctic Race of Norway.  

 

Hvorfor bør jeg leie varebil hos Hertz?

Det er fordi vi har akkurat den varebilen du trenger. Vi har en moderne bilpark, svært konkurransedyktige priser, og så er vi en gjeng hyggelig folk som står på for at kundene skal bli fornøyd.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.