Bil i Nord
Gå til

Her skal det bli plass til 6.400 bildekk

Bil i Nord Harstad oppgraderer dekkhotellet sitt betraktelig, og har snart plass til over ti ganger så mange dekk som tidligere.

- Per i dag har vi «dekkhotell» i tre containere, som til sammen tar 130 sett – altså 520 dekk, forteller daglig leder ved Bil i Nord Harstad, Morten Linaker.

ØKER KAPASITETEN: Når Bil i Nord Harstad åpner sitt nye dekkhotell vil de ha plass til over ti ganger så mange dekk som de har nå. Per i dag har de plass til 130 sett, mens de snart får plass til 1.600 sett. 

 

- Men til høsten får vi plass til 1.600 sett – totalt 6.400 bildekk.

Nytt dekkhotell

Da tar de i bruk et nytt lagerbygg på totalt 800 kvadratmeter, som de har brukt mye tid på å sette i stand.

- Vi har støpt et helt nytt gulv, for at det skal tåle vekta. Det har gått med over 70 kubikk betong, forteller Linaker.

SNART KLART: Bil i Nord Harstad har satt i stand et lagerbygg på rundt 800 kvadratmeter, som nå blir dekkhotell. Daglig leder Morten Linaker gleder seg til åpning. 

 

- I tillegg har vi etablert en verksted-del i lagerbygget, og nå jobber vi med å legge ned skinner til reolene som skal inn. Vi skal ha både faste reoler og rullereoler, fortsetter han.

Skjemmende containere

Lagerbygget har tidligere vært brukt som dekkhotell av et annet firma, og siden som lagringsplass. Nå har Bil i Nord Harstad leid det, og håper å kunne åpne dekkhotellet allerede i begynnelsen av september.

FJERNES: Når det nye dekkhotellet åpner skal containerne, som nå fungerer som oppbevaring for dekk, fjernes. Det ser dekkhotellansvarlig Robin Kristensen og servicemarkedsleder Marianne Eriksen fram til.  

 

Da skal de tre containerne, som har utgjort dekkhotellet fram til nå, fjernes.

- De har vært skjemmende for hele tomta, og nå skal de bort. Da får vi også flere parkeringsplasser, sier Linaker.

Dekkhotellansvarlig

Robin Kristensen er ansatt som dekkhotellansvarlig. Dette er første gang Bil i Nord Harstad har hatt noen i denne stillingen.

NY STILLING: Robin Kristensen er ansatt som dekkhotellansvarlig. Her med servicemarkedsleder Marianne Eriksen.  

 

- Tidligere hadde mekanikerne ansvaret for dekkene, men det ble for mye plunder. Det gikk ut over den tradisjonelle verkstedsdriften. Derfor har vi ansatt Robin, forteller Linaker.

«One stop shop»

Morten Linaker mener det er viktig å ha gode dekkhotell-fasiliteter, og er fornøyd med den nye satsingen som gir Bil i Nord Harstad et av byens største dekkhoteller.

GOD PLASS: I de nye lokalene vil Bil i Nord Harstad få plass til hele 1.600 dekksett. I tillegg har de etablert en verksted-del der omleggingen av dekkene skal foregå. 

 

- Dette er en del av Volvos filosofi om «one stop shop», som i grove trekk betyr at vi skal tilby alt fra ruteskift, og -reparasjon, bilpleie, Smart Repair – og nettopp dekk og dekkhotell. Vi ønsker å kunne yte det lille ekstra til kundene våre, og kunne tilby flere tjenester. Dessuten er dekk et satsingsområde i Bil i Nord, sier han.

Linaker satser på å ha fylt dekkhotellet innen to år.

- Vi er i dialog med diverse selskaper for å tilby dem lagring hos oss, forteller han.

Dekkhotellet koster 795 kroner per sesong, og inkluderer oppbevaring, vask og hjulskift. 

Ønsker du dekkhotell til årets sesong? Klikk her for å bestille.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.