Nanofinans
Gå til

Slik blir sommerfesten en suksess

Har du fått ansvaret for å arrangere årets sommerfest på jobben eller i bridgeklubben? Å arrangere en sommerfest, uansett  hvem det er for, viser seg ofte å være en utakknemlig oppgave. Det er mye planlegging og stress med tanke på underholdning, bordplassering og uventede avbud, og selvfølgelig kommer også det evige spørsmålet om været. De norske værgudene er lunefulle, og det er like stor sannsynlighet for at gjestene svetter bort, som at den dyre velkomstdrikken du har laget og pent satt frem til gjestene forsvinner i et plutselig regnskyll. Som om ikke det var nok, ender man i tillegg ofte opp med å gå over budsjettet når man arrangerer en fest. Det er selvfølgelig mulig å lage en fest til en svært billig penge, men dersom du synes vennene dine ikke har gjort seg fortjent til en staselig helaften, så er det nesten bedre bare å fortelle dem det rett ut. Det er nemlig få ting som sier ”Dra dit pepper ‘n gror” som en fest som baserer seg på LP-er avspilt fra det tjue år gamle musikkanlegget, samt billig, lunken øl og triste grillpølser fra nærbutikken. Har du, som de fleste av oss, det litt stramt økonomisk når sommeren nærmer seg? Det er forståelig – ferieturen med familien koster tross alt en god del. Har du likevel lyst til å arrangere en sommerfest som sent blir glemt? Dersom du låner penger til å finansiere festen, slipper du at økonomien blir et hinder for å arrangere århundrets fest.

Slipp unna stresset – bestill mat utenfra 

Før var det enkelt å lage mat til gjester, også om det var til en større fest. Folk var ikke så kresne eller fine i matveien, og om du disket opp med en salat som besto av både isberg- og rucola-salat, ble du ansett som rene feinschmeckeren. Den uskyldige tid da nordmenn lot seg inspirere av et kryddermål med chili er forbi. Nå leser mannen i gata matblogger og prøver diverse nye, spennende oppskrifter hver uke, og han har reist til alle verdenshjørner og er bevandret i diverse kjøkken. Som om ikke det var nok, har omtrent alle nå til dags en allergi, intoleranse eller matpreferanse, enten det er snakk om at man ikke tåler gluten eller at man spiser kjøtt én gang i uka, og da kun økologisk. Bestiller du litt forskjellig mat fra just-eat.no, slipper du mye trøbbel. Gjør det enkelt for deg selv, så du får tid til virkelig å nyte festen – det har du fortjent.

Nominell rente fra 6,39 % til 21,95 %. Effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Eff. rente 13,2 %, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, totalt: 262.573.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.