Sam Lekeland
Gå til

Harstads kuleste stilling er nå «up for grabs»

Harstads største leke- og aktivitetssenter søker en ivrig gamer som elsker ny spill-teknologi.

Sam Lekeland utvider sitt aktivitetstilbud fremover og først ut er de to nye VR-rommene som snart står klare til bruk. Her kan du velge mellom 800 forskjellige VR-spill og spillaktiviteter.

Rommene er akkurat ferdigdekorerte med flott 3D-dekor, som setter gjestene i den rette stemninga når de kommer inn i rommene. Rommene er dekorert av Rekmont Harstad.

Rommene er utsmykket med tøff 3D design. 

 

Her kan man se et klipp av noen av spillene man kan spille i VR-rommene. Disse er for den de litt eldre gamerne:


 

Leken jobb

- For den rette søkeren vil vi kunne tilby en morsom og utfordrende jobb i våre lokaler her på Sam Lekeland. Vi er først ut i Norge med å tilby denne VR-løsningen, og den vi ansetter vil få sette seg inn i masse nytt utsyr.

- At rette vedkommede er en ivrig gamer vil absolutt være en fordel for oss. Positive holdninger og med evne til å lære fra seg til barn/ungdom som skal spille her, vil også være et ønske fra oss.

- Stillingen vil være 50 prosent og kan passe fra ungdom fra 16 år og oppover. Man må også kunne bistå ved øvrige aktiviteter på Sam Lekeland rundt bursdager og andre eventer her sier Sørvoll.

Slik ser kontrollerne ut før du tar dem på deg og trer inn i en helt ny virkelighet. 

 

Aldersgrense

Aldersgrensen for disse VR-spillene vil ligge fra 10 år og oppover. Barn under 10 år må ledsages av en voksen. Noen spill vil være styrt av gitt aldergrense på spillene.

Andre som befinner seg i samme rom som spilleren, vil også kunne følge spillingen på en egen storskjerm i rommene.

Klikk her for å lese full stillingsbeskrivelse her.

American Ninja warrior

- Av det mer fysiske slaget er vi også så godt som ferdig med vår American Ninja Warrior track med trampoliner og klatring for de som trenger mer fysiske utfordringer. Det store foambassenget under sørger for myk og trygg landing for de ivrigste, ler Sørvoll.

Pål Sørvoll forklarer entusiastisk om alle de nye aktivitetene som nå kommer på Sam Lekeland. 

 

Klar i løpet av august

- Denne sistnevnte aktiviteten vil vi kunne tilby vårt publikum fra starten av august og vil være med på gi et flott tilbud til de som kanskje føler seg for stor til å leke inne i selve lekelandet. Dette er vi veldig fornøyde med å kunne bidra med, sier Sørvoll.

Helaften for familien

Når vi i utgangen av august er klar til reåpning vil Sam lekeland være et komplett leke- og aktivitetssenter for hele familien. Dette helhetlige tilbudet vil være helt unikt i nordnorsk sammenheng.

For mer info om tilbudet på Sam lekeland, besøk våre hjemmesider: www.samlekeland.no

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.