Annonse fra EiendomsMegler 1
Gå til

Kreativt og moderne på Mustapartajordet 5

Når man nærmer seg Mustapartajordet og ser de snødekte fjellene ut mot Grytøya kan man godt forstå hvorfor dette området er så attraktivt. Vi fikk bli med inn i ett av de nye husene her ute, hos Anniken og Ronny i Mustapartajordet 5.

Mustapartajordet er et nyetablert og hyggelig boligområde med turterreng like i nærheten. Her bor en fin blanding av godt voksne og barnefamilier. Da Anniken Fyhn Berg og Ronny Fyhn Hansen fikk kjøpt tomt startet den spennende byggeprosessen.

Hvordan bygge et hus

De bodde tidligere i enebolig på Trondenes men ønsket seg lengre solgang for ordentlig å få glede av den vakre midnattssolen her i nord. Det har aldri drømt om at de skulle bygge selv men tok utfordringen på strak arm.

– Vi er ikke så veldig praktisk anlagte av oss, innrømmer Anniken. Men vi visste godt hva vi ville ha og kontaktet Idéhus for å få realisert huset vi ønsket oss. De tegnet og kom med gode forslag, så satte vi all jobben bort til fagfolk. Da kunne vi gjøre det vi er best på, nemlig våre jobber sier Anniken.

Hun er frisør og medeier i Hårny og Ronny er driftssjef hos Tine og forfatter av den humoristiske bloggen Iskanten.

– I byggefasen hadde vi kontinuerlig direkte kontakt med håndverkerne. På den måten fikk vi tatt kjappe avgjørelser og løst utfordringene på en god måte. Det samarbeidet var gull og bidro til at det ble en vellykket prosess.

Fra IKEA til Pushwagner

Selve huset er i funkisstil med store vinduer, lyse flater og spennende detaljer. I underetasjen har de utleiedel på 65m2. En romslig entré med gjestebad og inngang til stuen og kjøkkenet er det første som møter oss. I trapperommet med full høyde til 2. etasje henger den stilige IKEA PS lampen som et kunstverk.

– Jeg elsker kjøkkenet vårt, som er tegnet av Vivi Georgsen på JKE Design Harstad. Hun har virkelig tryllet fram det sosiale kjøkkenet vi ønsket oss, hvor gjestene kan nyte utsikten og være sammen med oss mens vi lager mat. Ventilatoren i nedsenket boks i taket er fra Thermex, og styres fra en app som all alt annet elektrisk i huset. Topp moderne!

I stuen henger et Pushwagner bilde i sterke farger som Anniken fikk i 40-årsgave. Det gir hele interiøret en ekstra ”edge” og understreker den kreative stilen hos Ronny og Anniken. TV-rommet i enden av stuen kan skjules bak en glassdør og fargen green harmony for gir rommet et lunt preg.

I 2.etasje er det soverom med stilige lamper fra JKE Design, og veggfargen warm blush gjør soverommet varmt og innbydende.

Marmor på badet

Det romslige badet med vinduer fra gulv til tak har marmorfliser, lys innredning med speil og et nydelig badekar for kalde vinterdager. En god idé er å kle veggen i dusjsonen med samme fliser som på gulv for å forsterke uttrykket, stilig valg!

Vi avslutter besøket ute på den romslige takterrassen. Den er delvis overbygget og innredet med stilrene utemøbler fra Hageland. Terrassen passer perfekt for fester og den praktfulle utsikten kommer virkelig til sin fulle rett. I rekkverket av glass er det laget en smart luke som kan åpnes ved snømåking.

– Akkurat nå er tiden inne for oss til å ha en enebolig, så tar vi fremtiden etterhvert. Vi trives så utrolig godt her på Mustapartajordet og nyter det fine huset hver dag.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.