Annonse fra Bil i Nord
Gå til

Slik unngår du bagasjeromkaos etter handleturen

Små finesser skal gi bilister en sikrere og enklere hverdag.

 

Et kaos av løs frukt, grønnsaker og egg rullende rundt i bagasje­rommet etter at du kommer hjem fra handleturen. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

I sine nye modeller tilbyr Volvo løsningen som både skal øke sikkerheten og gi en enklere og mer komfortabel hverdag.


 

Fra bagasje til prosjektil

– Løse gjenstander i bagasje­rommet på en bil kan fort gi katastrofale konse­kven­ser, helt hverdagslige småting blir til rene prosjektiler fra bagasjerommet ved en nødbremsing, forteller salgssjef for Volvo hos Bil i Nord, Tom Karlsen.

Les også: Familien Stensland kjøpte nye Volvo XC60 usett

Dette har den svenske bilprodusenten aktiv gått inn for å gjøre noe med.

I de aller fleste av sine nye modeller fins en egen sikkerhetsplate for handleposene, som effektivt hindrer slike uønskede situa­sjoner.

I kombinasjon med Volvos fotaktiverte bakluke er dette en løsning som også skal gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel for bileierne.

- Volvo lager små finesser som skal gjøre livet både enklere og tryggere, forteller salgssjef Tom Karlsen hos Bil i Nord.  

Del av 2020-mål

– Volvo har jo siden oppstarten hatt et spesielt fokus på dette med sikkerhet. De var først ute med trepunkts sikkerhetsbelte og var sentral i utviklingen av airbag-teknologi. I dag leverer Volvo svært gode aktive og passive løsninger for førerassistanse og sikkerhet, både for de inni og de utenfor bilen. Finessen med «shopping­plata» er enda en detalj som skal bidra til at Volvo når sitt 2020-mål om null hardt skadde eller omkomne i Volvos biler, sier Karlsen.

Ønsker du å prøvekjøre en Volvo for å se om den passer til deg? Klikk her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.