Annonse fra Eiendomsmegler1 Harstad
Gå til

Nydelig i Natthusveien

Kanebogen er et attraktivt og etablert boligstrøk med mange flotte kvaliteter som utsikt, nært marka, og alt av fasiliteter rett i nærheten. Da er det ikke rart at Lise Vang og familien har trivdes godt her i 20 år.

Det eldre huset ligger lunt til i Natthusveien hvor en grusvei leder gjennom hagen og opp til det hyggelige inngangspartiet. Her bor Lise Vang sammen med Tora på 16 år. De to eldste døtrene har flyttet til Tromsø for å studere.

Alle muligheter

- Før hadde vi båt, forteller Lise. Da dro vi ofte på turer til Rolløya, Arnøya og Rogla. Dette området er ypperlig for familier som vil ha det stille og fredelig, men samtidig ha alle muligheter rundt seg.

Lise Vang nyter utsikten i sitt deilige kjøkken inspirert av fransk landliv. 

Det første som møter oss opp trappen er det store og lyse kjøkkenet. Familien tilbringer mesteparten av tiden her og det store bordet fungere ypperlig som lekseplass. Da de pusset opp var det viktig for Lise at kjøkkenet skulle bli romslig og vise frem den nydelige utsikten.

Malerkunst i interiøret

Til daglig jobber hun som psykolog, men på fritiden har hun mange interesser deriblant kunst.
- Jeg maler en del selv og har derfor innredet et hobbyrom. Her kan jeg utfolde meg og eksperimentere med ulike maleteknikker. Nylig var jeg på kurs i oljemaling i Kragerø og har vært med i Harstad Kunstforening i mange år.

Lises store interesse for kunst reflekteres i interiørstilen; over alt finnes små og store stilleben av malerier, foto og pyntegjenstander. På den ene veggen i trappen henger et bilde av en kvinne som står i en trapp og ser ut mot vinduet på den andre veggen. Det er ingen gardiner slik at vinduet blir også et ”maleri” som varierer med årstidene.

Når Lise ikke er i atelieret eller på kjøkkenet, er hagen et yndet sted. Fra stuen går man ut på den store terrassen, som ligger skjermet bak en levegg og noen store trær. Her kan det blir godt og varmt om sommeren. Bak huset er en hage med et lite dukkehus fra da jentene var små, og en liten jordbæråker.

Bruktfunn med sjel

Det er mange antikviteter og bruktfunn i hjemmet. For eksempel sofaen som er kjøpt på et antikvariat i Harstad. Den lille krakken med magasiner er fra Kina, og bordet på kjøkkenet er arvegods.
- Den første antikviteten jeg kjøpte er benken som vi bruker som pianokrakk. Tidligere stod den i gammelt fiskebruk og det måtte mye skrubbing til for å få bort lukten, forteller Lise.

Tips! Stable magasinene dine på en pen krakk, da ser det ryddig ut samtidig som de er tilgjengelige. 

- Mitt beste interiørtips er å bare bo seg godt inn i hjemmet for å finne ut av hva en trenger. Gå på jakt i antikvariat og marked, for de gamle tingene gir sjel til hjemmet. Selv kan jeg nesten ikke gå på markeder lenger, det er så mye fint at det er vanskelig å begrense seg, smiler hun.

Nå har tiden kommet for å flytte, så noen andre heldige kan få muligheten til å kose seg i det fine huset i Natthusveien 12.

-Vi har trivdes så godt her i 20 år og håper de neste eierne vil få det like fint som oss!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.