Annonse fra HTH Kjøkkenforum Harstad
Gå til

Nytt kjøkken er enklere enn du tror

Mange drømmer om nytt kjøkken og har høye krav til design og funksjonalitet. Det kan være enklere å gjennomføre enn mange tror, og billigere også hvis man tenker smart og får hjelp til planleggingen.

For Silje og Espen Høgås Landsholm ble drømmen til virkelighet – og det i god tid før jul.

Bitene faller på plass

Helt siden de kjøpte huset på Tårstad, som ligger idyllisk til med fin utsikt mot vannet, har de pusset opp litt og litt. Kjøkkenet så de på som et større prosjekt og ventet derfor en stund med det. Da de endelig bestemte seg, startet prosessen med å sjekke leverandører.

De gjorde grundig research på nett, snakket med venner og bekjente, og prøvde seg på kompliserte tegneprogrammer. Det var først da de dro innom HTH Kjøkkenforum i Harstad at bitene begynte å falle på plass.

- Vi visste ikke på forhånd hva vi kunne forvente oss prismessig hos HTH, men dro innom dem likevel. De har et flott showroom hvor man kan ta og føle på benkeplater, fronter, knotter og se det hele i funksjon. Da var det lettere å forestille seg hvordan kjøkkenet ville se ut hjemme hos oss, sier Silje. Da vi endelig fant et design vi likte, hjalp kjøkkendesigner Inger Anna oss med å tegne et forslag.

Det var utrolig inspirerende! Hun veiledet oss til å ta de rette valgene og kom med gode råd og tips underveis. Vi hadde en viss idé om hva vi ønsket oss, men mange ting hadde vi slett ikke tenkt på, som type ventilator for eksempel.

Vi hadde også noen romlige utfordringer med et eksisterende karnapp og en matbod – alt dette tegnet Inger Anna inn i -planene og vi ble så fornøyde.

Gjør det selv

På forhånd kjente de til at HTH Kjøkken står for god kvalitet, det hadde de hørt via bekjente. Besteforeldrene til Espen kan hvert fall bekrefte det, da de har hatt HTH Kjøkken i over 30 år! Det de var mer bekymret for var prisen. De viste seg å være uten grunn. Med HTH Kjøkken GDS (Gjør det selv) kom de godt innenfor budsjettet sitt.

- Vi ble faktisk overrasket over hvor lett det var å montere, sier Silje. Underskapene var gjort på et øyeblikk. Bruksanvisningen var lett å forstå og alle delene var i pakken. Alt var godt pakket inn – og særlig imponerende var det at alle skruene lå i sorterte bokser. Dette kan de fleste få til!

Gode tips fra Silje

Silje kommer med noen gode tips til de som planlegger å bygge drømmekjøkkenet sitt:

Mitt råd til de som skal bytte kjøkken er å bruke tid i planleggingsfasen, velg et design du vil like lenge, og sjekk kvalitetsleverandører. Sammen med designer kan man få til det man vil ha innenfor eget budsjett. Få hjelp av en kjøkkendesigner. Da får du kvalitetssikret planen med tanke på vann og avløp, og helt sikkert noen smarte tips med på kjøpet.

Ikke se for mørkt på monteringen. Bruksanvisningen forteller deg hva du skal gjøre og blir det for vanskelig kan du alltids be om hjelp fra HTH sin egen kjøkkenmontør.

Pris betyr ikke alt – tenk langsiktig med tidløst design og god kvalitet.

Velg en lokal leverandør. Da kan man sitte sammen og planlegge slik at man unngår misforståelser. Terskelen er også lav for å bare dra innom hvis det det skulle være noe man lurer på. Vi opplevde god service til en god pris gjennom hele prosessen hos HTH Kjøkkenforum Harstad og kan anbefale dem på det varmeste.

Nå er kjøkkenet ferdig og Silje som elsker å bake og holde på i kjøkkenet gleder seg over det lyse og moderne kjøkkenet. At de snakker varmt om det nye kjøkkenet sitt er det ingen tvil om, for nå har faktisk foreldrene til Espen valgt akkurat samme kjøkken.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.