Her finner du alt du trenger til campingturen

Byens største utvalg innen caravanutstyr og ingen ventetid. Hos BilXtra på Seljestad finner du alt du trenger til å gjøre bobilturen perfekt!

Tretti elektriske år i Harstad

Helt siden oppstart i 1991 har Haneseth Elektroentreprenør etterlevd sitt motto: som avtalt. I år feirer de jevn vekst i 30 år og mottoet står fortsatt like sterkt - kundene skal få det som forventes.

Slik blir FRYDuka 2021!

I et eget festivaltelt på torget i Harstad skal det rigges klart for fire dager med aktiviteter og opplevelser for hele familien under FRYDuka 2021.

Sjekk disse ni perlene i Nord-Norge - og her er Pauls favoritt

Har du planer om å oppleve Nord-Norge denne sommeren? Bil i Nords medarbeidere deler sine favoritter når du skal utforske landsdelen.

Handle i Harstad ruller videre

Det skal fortsatt lønne seg å velge å handle lokalt. Et enormt utvalg forretninger er med på den andre utgaven av Handle i Harstad.

Sterke krefter for kreftsaken

CrossFit Harstad stiller – bokstavelig talt – sterkt opp når Stafett for livet gjennomføres i Harstad.

Interiørinteressert? Glad i å snakke med mennesker? Dyktig tømrer? Her er det jobbmuligheter!

Gode ordninger, varierte arbeidsdager og godt arbeidsmiljø – det er oppskriften på en god arbeidsplass, mener denne gjengen i Harstadbygg Bolig. Nå trenger de flere kolleger – er det kanskje deg?

26 år med elektrikertjenester i Harstad: Vil gi deg enda mer spenning i hverdagen

Elumni elektro har solid erfaring fra elektrikerarbeid gjennom 26 år i byen. Nå vil de hjelpe enda flere harstadværinger med å lage smarte hjem for framtida.

Mats (34) har kjøpt Volvos første elbil: – Den er helt suveren!

Siden januar har familiefar Mats Johansen kjørt Volvos nye elbil, Volvo XC40 Pure Electric. Han er ikke i tvil om hva han synes om det nyeste tilskuddet til Volvo-familien.

Emma (22) og Brita (50) jobber frivillig for Kreftforeningen: Vil ha deg med på laget

Litt mindre tid til TV-serier og en enorm følelse av å gjøre en forskjell. Sånn oppsummerer Emma Minge og Brita Bergli Kristensen det å være frivillig for Kreftforeningen.

Celine (15) går for mamma

Da Celine var 11 år døde mammaen hennes av kreft. I dag gjør tenåringen det hun kan for å støtte kreftsaken gjennom Stafett for livet.

Hvilken Volvo er du?

Skal du gjøre et vellykket bilkjøp, må du finne en bil som dekker dine behov best mulig. Du finner en Volvo-modell tilpasset de fleste behov, og dette mener Bil i Nord-selgerne er de mest typiske kjøperne:

Slik skaper banken et levende Harstad

Sparebank 68° Nord har én eneste oppgave: Å skape mer verdi lokalt. Det vises i jobben de gjør hver eneste dag.

Gunn vant bilen!

Det lønner seg å handle i Harstad - det kan Gunn Rolness skrive under på! Denne uka vant hun nemlig en Skoda CITIGOe iV!

Rolf jobber med sin store hobby: – Jeg elsker å se resultatet!

Da Rolf Tøllefsen fikk muligheten til å drive med bilpleie-hobbyen på fulltid, var han ikke i tvil om hva han skulle gjøre. Nå bruker han kunnskapen sin til å skape fornøyde Bil i Nord-kunder.

Slik får du råd til «ny» bruktbil

Har du planer om å kjøpe bruktbil, men er usikker på hvordan du skal finansiere kjøpet? Nå gjør Bil i Nord det enda enklere for deg ved å droppe kravet om egenkapital.

5 raske fakta til deg som snart skal skifte dekk

Det er snart tid for dekkskifte, og det er viktig å se nærmere på om du er nødt til å kjøpe nye sommerdekk eller ei. Her er 5 raske fakta om dekk som kan avgjøre valget.

I år blir påska knalloransje i Harstad, når Fjordkraft deler ut 50 påskeegg

Og ekstra heldig er den som får egget med en gjenbrukt iPhone 11!

Slik får bedriften din et konkurransefortrinn

Har din bedrift som mål å bli mer miljøvennlig? Gjør bedriftens bilkjøring klimanøytral med å bytte til Volkswagens ID.3 eller ID.4. Lukas Klæboe Gjertsen hos Sulland Harstad står klar med testmodeller til deg som vil prøvekjøre.

- Har ikke angret på at vi skaffet oss dette

Gode solforhold kan også bety sterkt lys inn vinduene og kokvarm stue. William Salminen på Gangsås angrer ikke et sekund på at han og familien skaffet solavskjerming til de store vinduene sine.

– Du blir hekta på naturen

– Vi har fjord, fjell, vidde, sjø og hav. Det er utrolig vakkert her, sier Synnøve Kristoffersen (45) - vel vitende om at hun er hylende inhabil som innfødt altaværing.

25 år med Bil i Nord: Tre høydepunkter, og en skikkelig nedtur

Et kvart århundre med Bil i Nord har bydd på fantastiske opplevelser, men også stor motgang. Bli med gründer Thor Drechsler ned «memory lane».

Kjærlighet i koronaens tid

For utvikler Sergio Figliolia (42) betyr jobben mer enn å skrive koder. Han spiller bass i husbandet og flørter både med ski og terrengsykling.

Kvinner i bilbransjen: – Vi elsker å knuse fordommer!

Før mekaniker Ariel Moldenæs (20) fikk lærlingplass hos Bil i Nord, hadde hun fått avslag fra en annen arbeidsplass. Årsak? De ønsket ikke «kvinner på gulvet».

Sigdal skreddersyr kjøkken til byens byggeprosjekter

Når byens små og store byggeprosjekter ferdigstilles, er Sigdal gjerne med på laget for å gi personlig tilpassede kjøkkenløsninger.

Harstad Varme Flis og Steinsenter AS utvider staben etter økning: Spiller viktig rolle i storprosjekter

Stein- og flissenteret på Stangnes får stadig flere oppdrag, både innen proffmarkedet og hos private. Nå jakter de flinke folk for å kunne ta enda større del i landsdelens prosjekter.

Nå starter bygginga på Larsneset

Om kun få uker kan du sikre deg en av de første leilighetene på Arena Larsneset. Maken til utsikt og fasiliteter finner du ingen andre steder i Harstad.

Det er særlig én funksjon VM-aktuelle Anna Svendsen elsker på sin Volvo

– Alle som kjenner meg vet at jeg fryser veeeldig lett på fingrene, sier hun lattermildt.

Vi er et team som heier hverandre fram

Edvard (28): Utrolig enkelt å betale elbil-laderen over strømregningen

Edvard Sagelv grep sjansen da han fikk den: – Det er både enkelt og praktisk å få elbil-lader gjennom strømselskapet Ishavskraft.

Arne Hjeltnes overrasket Iselin med bil-levering

7 tegn på at det er smart å bytte bil

Slik skriver du stillingsannonser som vekker interesse og gir effekt

Vi er vant til å selge produkter og tjenester, og i stillingsannonsen skal vi selge en jobb.

Skal du rekruttere? Dette er forskjellen på aktive og passive søkende – og slik når du dem

Mange glemmer at kandidatmarkedet består av flere segmenter. Grovt sett kan vi dele markedet i to; de aktive og de passive. Men hva skal du gjøre for å treffe hele markedet? Her er våre beste råd.

Rekrutteringsekspert: – En god annonse er helt avgjørende for å treffe riktig søker

Alle som har prøvd vet hvor utfordrende det kan være å finne riktig kandidat til stillingen man lyser ut. Og hva skal til for å nå den perfekte kandidaten, som kanskje allerede har en jobb i dag? Målrettet budskap og gjennomtenkt annonsering, mener rekrutteringsekspertene i Jefferson Wells.

«Spis ute hjemme»-suksessen fortsetter

Selv om vi skal holde oss mye hjemme, betyr det ikke at vi må droppe restaurantmaten.

Garanti og kilometerstand – dette bør du tenke på når du kjøper bruktbil

Derfor valgte Tina og John Volvos første elbil – et enkelt bilhold

- Det må ikke være helt krise før du kommer til oss

Ine Elise Hartz Ulvær og hennes kolleger står klare til å hjelpe alle typer familier i Harstad som trenger litt støtte for å løse opp i små og store floker.

Hålogaland Kraft Bredbånd-kundene er landets mest fornøyde: - Vi kunne aldri tenkt oss å bytte til noe annet

Harstadparet Renate Guthaug og Zerber de la Cruz Gil har vært fiberkunder hos Hålogaland Kraft Bredbånd med innholdstjenester fra Altibox i over seks år. De er så fornøyde med både tjenestene og kundeservicen at de aldri kan tenke seg å bytte til en annen leverandør.

Nå kan du gjøre et førjulskupp på bruktbil

Lav rente eller utstyr til 5000 kroner? Nå kan du velge mellom to ulike pakker hvis du gjør ditt bruktbil-kjøp før jul.

Se video: Slik lager du streetfood av ribberestene

Kreative tips til bruk av julemat, trender innen julepynt, tilbakeblikk på jula i gamledager og juleentusiastens beste tips for å komme i julestemning - dette og mer til kan du lese om i det ferske julemagasinet fra HT Media.

Inviterer til AdventsFRYD

Fire dager fullspekket med adventsstemning står på plakaten når NorthUp og Harstad Tidende inviterer til AdventsFRYD.

Går sammen for trygge arrangementer i Harstad: - Vi trenger alle noe å glede oss til

Flere aktører tilbyr trygge arrangementer og møteplasser i Harstad i førjulstida – alt innenfor trygge rammer. – Sunt for det mentale immunforsvaret, mener de.

Nå slipper de snart snømåking, plenklipp og vedlikehold

I flere år har Nora-Kristine Mathisen (41) og Torgeir Ingebrigtsen (53) drømt om å bytte ut 90-talls-eneboligen med en flunkende ny leilighet. Nå blir drømmen snart virkelig, med nykjøpt leilighet på Pynten – midt i Harstads indrefilet.

Slik blir bilen klar for vinteren

Vinteren er i anmarsj, og i møte med kjøligere vær, snødekte og glatte veier, trenger bilen din litt ekstra pleie. Men hva bør man egentlig gjøre for å få bilen klar for vinteren?

- Harstadværingene er veldig bevisste på å handle lokalt

Aldri før har vi shoppet så mye i Harstad som vi har gjort i år. Handelsstanden melder om stadig mer bevisste forbrukere.

Rigger seg for fremtiden: – SE-gruppen med nytt navn og visuell profil

Regionens største leverandør av entreprenørtjenester og byggevarer har sett stor vekst de siste årene. Nå lanserer de et helt nytt navn på konsernet, og nye identiteter til samtlige datterselskaper. Si hei til Kronsteingruppen.

Nå kan du bo i et levende nordnorsk museum

Etter mange år med restaurering er nå Gammelstua ved Sortland Hotell åpnet for gjester. Her kan du leve slik en nordnorsk fiskerbondefamilie gjorde for over 100 år siden. 

Aurora (22) hadde aldri skrudd på bil før. Nå stortrives hun som lærling.

Da Aurora Pedersen skulle finne ut hva hun skulle bli når hun ble stor, falt valget på bilmekaniker.