Dette er det mest populære Volvo-utstyret

Her er en oversikt over det mest populære utstyret som folk ønsker i den nye Volvo-en sin.

Hålogaland Kraft jubilerer: Feirer 110 år med å gi deg gaven

I 110 år har Hålogaland Kraft sørget for «lys i husan». Nå retter de blikket opp og fram mot tida som kommer, og feirer sitt eget jubileum med å dele ut 1,4 millioner kroner til prosjekter som ganger lokalsamfunnene.

Lease eller kjøpe bil - hva passer best nå?

Å lease bil blir stadig mer vanlig for oss nordmenn, men hvordan har pandemien påvirket oss når det kommer til valg av bil og finansieringsmodell? Og hva er egentlig det tryggeste valget i den uvanlige tiden vi befinner oss i?

Teknor i Kilbotn gikk fra å leve av havari til å gjøre alt for å forhindre det: Suksess med optimalt vedlikehold

Havari på elektriske maskiner, motorer og generatorer, samt gir, gir store kostnader og inntektstap. Med Teknor sin unike mekaniske tilstandskontroll sikrer man seg mot uforutsett stans.

Yrkesfaglig Opplæringskontor - Harstad blir til YVIA

Opprinnelig fikk opplæringskontoret et langt, stedsbundet navn. Har du prøvd å uttale vår tidligere forkortelse YOKH? Vi vet du prøver, og du smiler. 26. september 2020 endrer opplæringskontoret navn til YVIA.

Ikke stå koronafast – skift dekk på bilen i tide

Den første snøen har allerede kommet på fjelltoppene her i nord – og da er det snart på tide med dekkskift. På grunn av smitteverntiltak er det i år ekstra viktig å være tidlig ute.

Slik blir den internasjonale Eldredagen markert i Harstad i år

Aldri før har det vært enklere å delta på Eldredagen – også for de som ikke enkelt kan forlate eget hjem.

Varmefag Harstad har ettårsjubileum: - Vi er kommet for å bli

Varmefag/Fagflis har lagt bak seg sitt første driftsår i Harstad – et år som ble mye bedre enn de hadde drømt om.

Jubler for pang-resultat

Full gass under korona-krisen gir svært godt resultat for Bil i Nord Harstad.

I morgen kan du komme på gratis foredrag med isbjørnforsker – sjekk programmet her

Under Forskningsdagene i september skal forskere ved Framsenteret reise rundt i Nord-Norge og holde foredrag som er åpne for alle. Isbjørnforskeren, hjerneforskeren og miljøgiftforskeren stiller også til nettmøter for å svare på dine spørsmål.

SE-gruppen bygger seg stadig større

SE-gruppen er i kraftig vekst. Nå forsterker de laget og utlyser ei nyopprettet stilling som HMS-ansvarlig i konsernet.

På tide å bestille brøyting

Selv om sola ennå skinner, er det ikke lenge til den første snøen daler ned fra himmelen. Innen den tid bør du ha tenkt på hvordan du skal bli kvitt den kommende vinterens snøfall.

Rune (51) tok utfordringen: Være med på triatlon i lag med «di spreke guttan»

Rune Liland karakteriserer seg selv som «langt fra atletisk», men tok likevel utfordringen da han fikk den i januar: Være med på triatlon under The Arctic Triple i Lofoten.  

Ser bilen din slik ut? Få bilen ren etter ferien

Er fronten full av døde insekter og baksetet overstrødd med smuler og rester etter is? Mange har brukt bilen ekstra mye i ferien, og nå er det på tide på få den ren.

Sparebank 68° Nord deler ut stor pengegave: Lokalbanken løfter de lokale korpsene

Nei, Sparebank 68° Nord blåser ikke en lang marsj i korpsene, heller tvert imot. Nå får alle byens korps 20.000 kroner hver i støtte.

Håndballklubben Landsås inngår samarbeid med Fjordkraft

Til tross for at idretten står mer eller mindre stille har HK Landsås inngått samarbeidsavtale med mobil- og kraftleverandøren Fjordkraft fra neste sesong.

Berit og Martin vant uterom til over 100.000 kroner

Berit, Martin, Tuva og Tiril kan gå sommeren i møte med en flunkende ny uteplass. – Her kommer vi til å få det skikkelig fint i sommer, sier de.

Alt du trenger til sommerens prosjekter

Enormt varesortiment, stort utstillingsområde, innbydende proffsenter og stort lager – den nye XL-BYGG butikken har alt til deg som skal i gang med små og store byggeprosjekter i sommer.

Sprer positiv energi med garantert lokal vannkraft

Neste gang du setter kontakten i veggen, kan du være sikker på at du bidrar til å produsere mer miljøvennlig energi ved de lokale vannkraftverkene til Hålogaland Kraft.

10 ting du må ha i bilen når du skal på norgesferie!

Okei da – du må kanskje ikke, men disse 10 produktene vil i alle fall gjøre bilferien både morsommere, enklere, tryggere og mer bekvem!

Halvar (81) har fått en unik garanti hos megleren

Etter nøye vurdering har harstadværingen Halvar Pedersen (81) bestemt seg for å selge huset sitt. Det skal megler Odd Sverre Holte greie før jul.

Sulland: - Vi velger alltid lokalt

Lokalt ansatte, lokale lærlinger og lokale entreprenører ved utbygging. For Sulland er det viktig å satse lokalt for å skape arbeidsplasser og ei framtid.

Emma vant – kanskje er også du blant de 50 heldige?

Den første trekninga av premier fra Handle i Harstad er klar. Se hele oversikten her!

Lager FRYDefull sommeruke i Harstad

Aldri før har det skjedd så mye på sju sommerdager i Harstad som under FRYD 2020. Nå lanserer North Up og Gro Dagsvold aktivitetsuka FRYD, med mye moro for både ung og gammel.

Denne bilforhandleren vil kjøpe bilen din uten at du kjøper ny

Merkeforhandlere ønsker tradisjonelt sett bare å kjøpe bilen din, dersom du bruker den som innbytte i en ny bil. Nå tar Bil i Nord en annen vei.

Ferie på Senja – noe for alle

Fjell, fjorder og fiske. Adrenalin, aktivitet og avslapning. Senja har noe for alle, både små og store.

Fra lærling til forman: Her kan du gjøre karriere

I 2001 hadde Halvard Lind Solheim (35) sin første arbeidsdag hos Harstadbygg Entreprenør AS, som utplassert elev fra videregående skole. I dag, 19 år etter, har han steget i gradene og jobber som formann. Lærling Henrik Julius Lund (19) og betongarbeider Alexander Eidissen (22) vil gå samme vei.

Vinekspert Toril liker ikke vinsnobberi – nå har hun laget et uformelt digitalt vinkurs for nybegynnere. Her kan du delta!

Det er lett å miste selvtilliten hvis man møter på vinsnobberi, men et møte med vinens verden kan være veldig morsomt. Toril Fagerheim i Nordavin har tatt en av verdens mest anerkjente vinutdanninger og sammen med Harstad Tidende har hun laget to digitale vinkurs som skal gjøre vinsmaking usnobbete og morsomt.

Her har Guro (28) og Rolf (58) samme viktige jobb

I Harstadbygg Entreprenør ønsker man en kombinasjon av folk med lang erfaring og nyutdannede, digitale hoder. De to prosjektlederne Guro Rue Johnsen og Rolf-Magne Hansen har samme arbeidstittel, men to ulike veier inn til yrket.

Lyser denne varsellampa? Da må du sjekke dette med én gang

Når denne lampa lyser opp i dashbordet, må du ikke vente med å ta grep.

- Lokal tilhørighet er en stor styrke

Harstadbygg Entreprenør jobber med de største og mest spennende byggeprosjektene i regionen. Nå er de på jakt etter enda flere dyktige ansatte.

Slik har de planlagt en annerledes 17. mai-feiring

Vi nærmer oss en av historiens mest spesielle nasjonaldagsmarkeringer. 17. maikomiteen i Harstad lover en fin feiring for alle.

Thor (52): – Vi fant ut at vi skulle gi gass

Da koronakrisen traff Norge sto Bil i Nord-ledelsen foran valget om å slå av motoren eller å gi gass. De valgte det siste.

Går sammen for å løfte lokalsamfunnet

Skal vi ha et godt lokalsamfunn, må vi alle støtte opp om lokale bedrifter, arrangementer og tilbud. Derfor er bautaene Sparebank 68° Nord og Hålogaland Kraft sponsorer for «Handle i Harstad».

Nå starter «Handle i Harstad»!

Ved å handle i lokale butikker kan nettopp du bli den heldige vinneren av en bil. Men ingen grunn til å samles i flokk – du har god tid på deg.

Norgesferie i år? Gjør bilen klar for sommeren!

Mange må nok utsette den planlagte sommerferien til utlandet, og heller belage seg på norgesferie i år. Skal man feriere med bil, kan det være lurt med en ordentlig bilsjekk først.

- Markedsføring nytter

Gjennom kampanjen «Spis ute hjemme» merker Harstads spisesteder at pågangen fra kunder har økt.

- Slik skal vi løfte lokale butikker

Når du velger å handle lokalt, velger lokale leverandører og velger lokale samarbeidspartnere er du med på å skape en levende by.

Nå kan du kjøpe bil på nett – og betale med Vipps

Bil i Nord har nå gjort det enda enklere for å deg å kjøpe bil. Nå lanserer selskapet nettbutikk, hvor du kan betale med Vipps.

- Vi kan streame smått og stort for deg

Nye tider og nye utfordringer. HT Media er parat til å bistå de som trenger å nå ut til sitt publikum.

Tjuvstarter påskekampanje: få 30.000 kroner for ditt gamle «vrak»

Allerede nå har Bil i Nord startet sin påskekampanje for bruktbil. Sjansen er stor for å gjøre et skikkelig kupp!

Mats (33) valgte Volvos nye elbil: – Jeg bestilte med en gang!

Fra og med 16. januar kunne norske kunder endelig legge inn bestilling på Volvos første elbil, XC40 Recharge. Da var ikke Mats Johansen (33) tung å be.

- Flere ønsker mer personlig preg på gravferden

Når en person skal gravlegges, står de etterlatte overfor mange valg. Nathanielsen Begravelsesbyrå vil gjøre det enklere å ta gode, veloverveide avgjørelser både for en selv og den avdøde.

Ønsker innflytterne velkommen

Det skal ikke være vanskelig å være ny i Harstad. Det skal Harstad Innflytter Team (HIT) sørge for!

- Du er underveis – ikke stress!

Emil Selnes (21) er i gang med sitt andre fagbrev. Han mener ungdom ikke må tenke at utdanning er et endelig valg du tar for livet, men at man kan justere seg underveis.

Kaarbøkvarteret - en unik og urban helhet

Alle sier det. Hver for seg er de enkelte enhetene i Kaarbøkvarteret kjempefine, men som helhet blir dette sentrumskvarteret helt unikt og en attraksjon.

Anine Stangs debut med familien: Slik blir sydenferien herlig med baby

Note to self: 1. Oppdag at du har glemt bæreselen før du er på vei til Gardermoen, 2. Ikke la babyen sove med badebleie på.

4 steg mot et trygt kjøp av din neste bil

Drømmer du om ny bil, men vet ikke hvordan du får realisert den? Veien til målet er kortere enn du tror. Her er fire steg som hjelper deg på vei.

Stor guide: Dette er sommerens beste hotellvalg

Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig, men én reisearrangør har gjort sitt ytterste for at du enkelt skal finne et hotell som passer perfekt for deg.

Slik velger du riktig takboks

For langrennsløper Anna Svendsen er en god takboks alfa og omega for at hun skal få med seg alt skiutstyret sitt på treninger og samlinger. Hva bør man tenke på når man skal velge takboks?