Mal Proff Harstad – ny butikk for proffmarkedet

Den 28. november kunne Mal Proff feire åpningen av sin splitter nye butikk for proffmarkedet i Mercurveien 39. Direktør Terje Langmoe stod selv for snorklippingen, til applaus fra de mange fremmøtte fagfolk fra det maritime og industrielle markedet.

Fortsetter å måle pulsen på digital markedsføring

iNord ønsker å få vite mer om bruken av digital markedsføring i Nord-Norge, og gjennomfører DGTL-undersøkelsen også i år.

Thor (52) startet karrieren med å vaske toppdeksler som 8-åring. Nå kan han kåres til Norges fremste vekstskaper.

I 1996 startet Thor Drechsler og en barndomskamerat opp bilforretning i Svolvær og på Sortland. 23 år etter omsetter Bil i Nord for 1,5 milliarder kroner.

Kunsten å handle smart under Black Week

Blir du svett bare av tanken på kaoset under Black Week? Tar du handelen hos Obs på Sjøkanten, unngår du det verste stresset.

Derfor trener Jan Ove, selv om han er sykemeldt

Selv med armen i fatle, har ikke Jan Ove latt seg stoppe. Tvert imot har han deltatt på alle 12 løpene i løpekarusellen Gampen!

- I Harstad Tidende har du mange muligheter

I Mediehuset Harstad Tidende går utviklingen i rasende fart. Nå er flere stillinger ledige for de som vil være med på reisen.

Så lett får du varmen i bilen

Vinterkulda har tatt et godt grep om store deler av Nord-Norge. Hva er da bedre enn å kunne sette seg inn i en varm bil? Mobil-appen Volvo On Call hjelper deg med det meste.

Slik ser du bedre etter at du har fylt 40

Har du passert 40 og sliter med synet? Det er verken uvanlig eller vanskelig å gjøre noe med.

– Vi fikk hjelp til det vi ikke trodde var mulig

Andreas og Marie hadde nesten gitt opp drømmen om egen bolig – helt fram til Børge Finsæther i Eiendomsfinans kom på banen.

Her er ekstralysene til din Volvo

Den lange og mørke nordnorske vinteren er rett rundt hjørnet. Da er det viktig å både se, og bli sett.