Her er årets 5 mest leste Volvo-saker

Arne Hjeltnes overrasket Iselin med bil på døra. Skiløper Anna Svendsens favoritt-funksjon på Volvo. Kvinnene i bilbransjen som elsker å bryte fordommer. Dette er noen av Bil i Nords mest leste saker fra rekordåret.

Andreas om Volvos nyeste elbil: – Kunne godt tenkt meg denne!

Volvo C40 Recharge har endelig ankommet til Nord-Norge! Kunde Andreas Løvland kjører til vanlig en Volvo XC40, men lot seg imponere av "broren"!

Frank Johnny, Geir og Jan Ove har jobbet med Volvo i over 100 år

De tre gode kollegaene Frank Johnny Johansen, Jan Ove H. Rognvoll og Geir Sigvartsen har arbeidet i til sammen 104 år hos Bil i Nord Bodø.

REMA 1000 Seljestad har blitt «ny». Nå inviterer de til feståpning!

Kjøpmann Svenn-Inge Hjelmsø gleder seg stort til å vise fram den nye butikken, og endelig få kundene «sine» tilbake.

Mens vi venter på ishall

Kraftselskapet Nordkraft har samarbeidet med Narvik Hockey i en årrekke. Nå har de også inngått en toårig avtale med Harstad Hockey, med mål om å holde på interessen mens alle venter på ishall i Harstad.

Se hva som skjedde da Arne Hjeltnes snakket til bilen!

«Hei, Google – hva er kvæfjordkake?», spør Arne Hjeltnes da han satte seg inn i en Volvo med innebygd Google. Se videoen under for å se hva som skjedde da han ba Google kaste ut passasjeren!

– Som håndverker går du en sikker fremtid i møte!

Kunne du tenke deg en karriere innen byggfag? Med mange spennende oppdrag på blokka søker Industri & Maling AS både deg som er faglært og deg som har lyst til å bli det.

10 år siden Bil i Nords mest dramatiske natt

– Nå går vi ned med mann og mus, tenkte May Okkenhaug da kjempebølgen slo inn porten, og vann og steiner fosset inn i verksted, butikk og delelager.

To bedrifter under samme tak

I Autoveien 1 kan du skaffe alt til hjemmet ditt, uten å forlate bygget. HTH Kjøkken og Fagmøbler deler lokaler og har samme eier. Det er kanskje derfor de ansatte føler seg som en stor familie.

Her er bilen som takler nordnorsk vinterføre

Trenger du en bil som duger på nordnorske vinterveier? Svaret er Volvo, sier bilselger Jon Christoffersen hos Bil i Nord.

Her er familien som elsker Volvo

For familien Stormo fra Gratangen er det ingen tvil: De setter sikkerheten i høysetet og dermed har Volvo har vunnet deres hjerter.

Sjekk den unike garantien du får når du kjøper nye dekk

Visste du at du kan få garanti på de nye dekkene dine? Hvis du kjøper nye Nokian Hakka-dekk er du sikret gratis nye dekk hvis de blir skadet det første året.

XL-BYGG satser stort – bli med på laget!

Når XL-BYGG åpner sitt nye byggevarehus på Gangsås i januar, er det med høye ambisjoner og mange nye arbeidsplasser.

Sammen realiserer vi drømmer

Visjonen mer verdi lokalt er ikke bare fine ord, det ligger i ryggmargen til alle som jobber i Sparebanken 68° Nord og utspiller seg direkte i handling.

Slik hjelper Bil i Nord deg å lande drømmebilen

Medarbeiderne hos Bil i Nord ønsker å være gode rådgivere, slik at du skal finne den beste bilen for deg – og lommeboka di.

Hver gang Frode vasker bilen, vinner Bodø/Glimt. På søndag må han finne fram vaskebøtta igjen.

Kommende søndag barker Nord-Norges to beste fotball-lag sammen i «Slaget om Nord-Norge». På Bil i Nord sine avdelinger i Bodø og Tromsø er medarbeiderne mer enn klare for kamp!

Slik blir Bakgården 2021

Hurtigtesting og sjekk av koronapass før innslipp skal gjøre Bakgården til en trygg og fin opplevelse for alle!

Bakgårdsheltene - et maskineri av ildsjeler

Hvert år er mellom 250-300 personer i sving når et av regionene største arrangementer skal gjennomføres i Harstad.

Takker byen for at FRYDuka ble en suksess!

Etter fem innholdsrike dager, nærmere 600 solgte billetter og mange gode samarbeid er arrangørene HT Media og North Up strålende fornøyde med FRYDuka 2021.

Familiefar Stian fant billykken med V90 Recharge

Stian Solli kjører nå sin tredje Volvo fra Bil i Nord Mo i Rana. Med Volvo V90 Recharge har han funnet alt han trenger.

Byr på magi for barn og unge i FRYDuka!

FRYDuka inneholder mye moro for barn og unge. Irene Rundtomkring lærer ungdommen å bli rå på YouTube, mens Gunnar Aamot Hansen inntar scenen som karakteren Trollmann Tryll.

Her finner du alt du trenger til campingturen

Byens største utvalg innen caravanutstyr og ingen ventetid. Hos BilXtra på Seljestad finner du alt du trenger til å gjøre bobilturen perfekt!

Tretti elektriske år i Harstad

Helt siden oppstart i 1991 har Haneseth Elektroentreprenør etterlevd sitt motto: som avtalt. I år feirer de jevn vekst i 30 år og mottoet står fortsatt like sterkt - kundene skal få det som forventes.

Slik blir FRYDuka 2021!

I et eget festivaltelt på torget i Harstad skal det rigges klart for fire dager med aktiviteter og opplevelser for hele familien under FRYDuka 2021.

Sjekk disse ni perlene i Nord-Norge - og her er Pauls favoritt

Har du planer om å oppleve Nord-Norge denne sommeren? Bil i Nords medarbeidere deler sine favoritter når du skal utforske landsdelen.

Handle i Harstad ruller videre

Det skal fortsatt lønne seg å velge å handle lokalt. Et enormt utvalg forretninger er med på den andre utgaven av Handle i Harstad.

Sterke krefter for kreftsaken

CrossFit Harstad stiller – bokstavelig talt – sterkt opp når Stafett for livet gjennomføres i Harstad.

Interiørinteressert? Glad i å snakke med mennesker? Dyktig tømrer? Her er det jobbmuligheter!

Gode ordninger, varierte arbeidsdager og godt arbeidsmiljø – det er oppskriften på en god arbeidsplass, mener denne gjengen i Harstadbygg Bolig. Nå trenger de flere kolleger – er det kanskje deg?

26 år med elektrikertjenester i Harstad: Vil gi deg enda mer spenning i hverdagen

Elumni elektro har solid erfaring fra elektrikerarbeid gjennom 26 år i byen. Nå vil de hjelpe enda flere harstadværinger med å lage smarte hjem for framtida.

Mats (34) har kjøpt Volvos første elbil: – Den er helt suveren!

Siden januar har familiefar Mats Johansen kjørt Volvos nye elbil, Volvo XC40 Pure Electric. Han er ikke i tvil om hva han synes om det nyeste tilskuddet til Volvo-familien.

Emma (22) og Brita (50) jobber frivillig for Kreftforeningen: Vil ha deg med på laget

Litt mindre tid til TV-serier og en enorm følelse av å gjøre en forskjell. Sånn oppsummerer Emma Minge og Brita Bergli Kristensen det å være frivillig for Kreftforeningen.

Celine (15) går for mamma

Da Celine var 11 år døde mammaen hennes av kreft. I dag gjør tenåringen det hun kan for å støtte kreftsaken gjennom Stafett for livet.

Hvilken Volvo er du?

Skal du gjøre et vellykket bilkjøp, må du finne en bil som dekker dine behov best mulig. Du finner en Volvo-modell tilpasset de fleste behov, og dette mener Bil i Nord-selgerne er de mest typiske kjøperne:

Slik skaper banken et levende Harstad

Sparebank 68° Nord har én eneste oppgave: Å skape mer verdi lokalt. Det vises i jobben de gjør hver eneste dag.

Gunn vant bilen!

Det lønner seg å handle i Harstad - det kan Gunn Rolness skrive under på! Denne uka vant hun nemlig en Skoda CITIGOe iV!

Rolf jobber med sin store hobby: – Jeg elsker å se resultatet!

Da Rolf Tøllefsen fikk muligheten til å drive med bilpleie-hobbyen på fulltid, var han ikke i tvil om hva han skulle gjøre. Nå bruker han kunnskapen sin til å skape fornøyde Bil i Nord-kunder.

Slik får du råd til «ny» bruktbil

Har du planer om å kjøpe bruktbil, men er usikker på hvordan du skal finansiere kjøpet? Nå gjør Bil i Nord det enda enklere for deg ved å droppe kravet om egenkapital.

5 raske fakta til deg som snart skal skifte dekk

Det er snart tid for dekkskifte, og det er viktig å se nærmere på om du er nødt til å kjøpe nye sommerdekk eller ei. Her er 5 raske fakta om dekk som kan avgjøre valget.

I år blir påska knalloransje i Harstad, når Fjordkraft deler ut 50 påskeegg

Og ekstra heldig er den som får egget med en gjenbrukt iPhone 11!

Slik får bedriften din et konkurransefortrinn

Har din bedrift som mål å bli mer miljøvennlig? Gjør bedriftens bilkjøring klimanøytral med å bytte til Volkswagens ID.3 eller ID.4. Lukas Klæboe Gjertsen hos Sulland Harstad står klar med testmodeller til deg som vil prøvekjøre.

- Har ikke angret på at vi skaffet oss dette

Gode solforhold kan også bety sterkt lys inn vinduene og kokvarm stue. William Salminen på Gangsås angrer ikke et sekund på at han og familien skaffet solavskjerming til de store vinduene sine.

– Du blir hekta på naturen

– Vi har fjord, fjell, vidde, sjø og hav. Det er utrolig vakkert her, sier Synnøve Kristoffersen (45) - vel vitende om at hun er hylende inhabil som innfødt altaværing.

25 år med Bil i Nord: Tre høydepunkter, og en skikkelig nedtur

Et kvart århundre med Bil i Nord har bydd på fantastiske opplevelser, men også stor motgang. Bli med gründer Thor Drechsler ned «memory lane».

Kjærlighet i koronaens tid

For utvikler Sergio Figliolia (42) betyr jobben mer enn å skrive koder. Han spiller bass i husbandet og flørter både med ski og terrengsykling.

Kvinner i bilbransjen: – Vi elsker å knuse fordommer!

Før mekaniker Ariel Moldenæs (20) fikk lærlingplass hos Bil i Nord, hadde hun fått avslag fra en annen arbeidsplass. Årsak? De ønsket ikke «kvinner på gulvet».

Sigdal skreddersyr kjøkken til byens byggeprosjekter

Når byens små og store byggeprosjekter ferdigstilles, er Sigdal gjerne med på laget for å gi personlig tilpassede kjøkkenløsninger.

Harstad Varme Flis og Steinsenter AS utvider staben etter økning: Spiller viktig rolle i storprosjekter

Stein- og flissenteret på Stangnes får stadig flere oppdrag, både innen proffmarkedet og hos private. Nå jakter de flinke folk for å kunne ta enda større del i landsdelens prosjekter.

Nå starter bygginga på Larsneset

Om kun få uker kan du sikre deg en av de første leilighetene på Arena Larsneset. Maken til utsikt og fasiliteter finner du ingen andre steder i Harstad.