Svarer på kritikk om aktivitetsportalen: – Vi vet at behovet for synliggjøring er stort

Basert på artikkelen «– Ikke dette vi har bedt om: Aktivitetsportalen skal bidra til inkludering, men noen aktiviteter ekskluderes» ønsker jeg å utdype hva Ungfritid.no er, skriver Stian Slotterøy Johnsen, generalsekretær i Frivillighet Norge.

Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB 

Meninger

Jeg er glad for at Frivillighet Norge og Harstad kommune har et samarbeid om implementering av Ungfritid.no. Jeg er også glad for det store engasjementet for å synliggjøre barn og unges fritidsaktiviteter som kom til uttrykk i Harstad Tidende den 22.4. Vi tar med oss alle innspill i vårt videre arbeid.

Basert på artikkelen «– Ikke dette vi har bedt om: Aktivitetsportalen skal bidra til inkludering, men noen aktiviteter ekskluderes» ønsker jeg å utdype hva Ungfritid.no er og hva vi har avtalt et samarbeid med kommunen om.