Byrunden:

– Her bør det klippes og stelles

  Foto: Privat

Meninger

– Det er mange av næringslokalene som har pyntet fint i sentrum av Evenskjer. Eksempel kan nevnes ITiden, Vardobaiki (bilde) og utenfor hovedinngangen til Tjeldsund kommune, skriver «en frustrert innbygger på vegne av mange av oss som ønsker det pent og ryddig i sentrum av kommunesenteret Evenskjer» i en epost til Byrunden.

– Men det som skjemmer ut sentrum og har gjort det i flere år, er den største bygningen som vi kaller for Bankbygget (bilde). Det ligger helt fremme i veien og i et kryss som brukes hele dagen. Det er også nedkjørsel til bobilcampen i dette krysset, så alle besøkende blir tatt i mot med ugress, ødelagt mur og et bygg som virkelig trenger et strøk eller to med maling.

– Jeg oppfordre huseier til nå å ta sitt ansvar og i hvert fall få klipt bort ugress som har skjemt ut sentrum i flere år på rad. Ugresset på andre siden av bygget og ned mot Coop Extra må også klippes. Det er så langt at det begynner å vokse opp langs veggen på den gule bygningen, skriver innbyggeren.