Harstadværingen kom til England lørdag for et ukesopphold på akademiet til Middlesbrough.

Mandag trente han sammen med ungdomsspillerne for første gang. Tirsdag spilte han kamp for G18-laget, som møtte Leeds på bortebane.

Middlesbrough tapte 1-2. Lorentzen spilte hele kampen som midtstopper.

HIL-spilleren er tirsdag ettermiddag på vei tilbake til Darlington, hvor han er stasjonert sammen med faren Odd-Gunnar Lorentzen under oppholdet i England.

- Resultatet står ikke i stil med kampbildet. I en treningskamp er det uansett bare å drite i resultatet. Da er det prestasjonen som teller. Vi hadde ballen stort sett hele tiden og styrte spillet bakfra. Jeg var mye involvert, og synes det gikk bra for egen del, sier Robin Lorentzen om debuten i rød Middlesbrough-drakt.

Han kunne lite gjøre ved baklengsmålene. Det ene kom på langskudd. Det andre på innlegg og hodeduell, som en lagkamerat på backposisjon tapte.

Fra sidelinja fulgte en spent far med.

- Spillestilen er annerledes enn det Robin er vant til i HIL, og han kan fortsatt ikke navene på alle medspillerne. Det tar litt tid å bli kjent og komme seg inn i forholdene her, men han gjorde likevel en god kamp uten spesielle feil, sier pappa Odd-Gunnar Lorentzen etter kampslutt.

Sønnen får ikke konkrete tilbakemeldinger fra Middlesbroughs trenere før mot slutten av oppholdet i England.

- Det blir spennende å høre både hva de tenker om mitt spill i kampen, samt inntrykket de har av meg etter treningsuka, sier Robin Lorentzen.

Onsdag har han fri mens de øvrige akademispillerne er på skole hele dagen. Torsdag er det ny treningsøkt, før Lorentzen må gjennom tester for hurtighet og styrke fredag.

Les et større intervju med Lorentzen i Harstad Tidendes eAvis klokka 22.00 eller i papirutgaven onsdag.