Den lovende indreløperen i Landsås ble håndplukket av Norges Fotballforbund, og fikk prøve seg mot landets aller beste i sitt årskull.

Arntzen ble tatt ut i troppen som er kalt «Future Team». Det er nye helt nytt i den norske spillerutviklingsmodellen, opplyser Håkon Grøttland, leder for spillerutvikler i Norges Fotballforbund.

− Dette betyr mye for meg, og det er noe jeg har hatt veldig lyst til å være med på lenge, sier Arntzen.

Han har allerede bevist seg som en spiller med gode kvaliteter, spesielt å få ballen rettvendt og med opp i rom. Det kommer godt med på veien mot fotballspiller i Premier League. Spesielt har Martin Ødegaard vært en stor inspirasjon og noe å strekke seg etter for Arntzen.

– Ødegaard spiller samme posisjon som meg, og gjør mye av det jeg vil gjøre på banen.

Equinor Talentleir og Equinor Landslagsskolen har vært en viktig arena for trening og utvikling av mange av Norges og verdens viktigste fotballspillere, blant annet årets vinner og toppscorer i Champions League, Erling Braut Haaland.

– Med talentutviklingsprogrammet vårt Morgendagens helter ønsker vi å bidra til å bygge opp talentene som skal dra Norge inn i fremtiden. Equinor Talentleir er med på å skape fremtidens fotballstjerner, noe vi er utrolig stolte av. Vi håper at Matheo motiveres til å legge inn det lille ekstra støtet for å utvikle seg videre, sier Thea Moen, sponsorsjef i Equinor.