Medkila vant 1-0 over jærbuene, som hadde femteplassen på tabellen før de kom som gjester til Harstad stadion mandag.

Elisabeth Jeppesen scoret vinnermålet på overtid i første omgang.

- Godt å åpne målkontoen i Toppserien denne sesongen, sier Jeppesen.

Medkila hadde de tre øvrige store sjansene i kampen, to av dem etter 1-0-scoringen i overtidsspillet før sidebyttet. Både Victoria Ludvigsen, etter et herlig frisparktrekk, og rett etterpå Jeppesen på andrebølgen etter hjørnespark, burde doblet ledelsen.

I andre omgang var arbeidsjernet Rosie Malone-Povolny frampå og tuppet ballen over mål fra kloss hold.

Gjestene hadde i spill og ballinnehav et overtak i andre omgang, men vertenes målvakt Eliza Campbell ruvet på innleggene og ryddet opp. Et nærmest utall av hjørnespark for Klepp ble resultatløse, og Medkila kunne fem minutter på overtid juble for sesongens andre seier – og sjuende poeng.

Alle poengene er tatt på hjemmebane.

- Det er her på stadion vi først og fremst må gjøre jobben, særlig mot lag som er på nivå med Klepp. Vi fortjente denne seieren med tanke på innsatsen vi la for dagen, mener Medkilas kaptein Victoria Ludvigsen.