Avaldsnes, som kom på en sterk 4. plass i fjorårets sesong, besøker Medkilas kunstegress mandag. Kampen blir Medkilas første i sesongen 2014/2015.

- Det blir en hard kamp, for vi møter et godt lag, sier Berntsen.

- Skal nok ta dem

De to siste kampene mot Avaldsnes har endt med tap og uavgjort. Han håper at det ikke skal gjenta seg.

- Hvis vi har troen på våre egne ferdigheter, spiller godt begge veier, og får frem den gode lagånden og entusiasmen vi er kjent for, skal vi nok ta dem, forteller han.

- Vi har også flere gode offensive nøkkelspillere som kan avgjøre kampen. Spiller de en god kamp bidrar det mye.

Berntsen er allikevel spent før kampen – og sesongen.

- Avaldsnes er et godt lag, men vi har tidligere spilt jevne kamper mot toppseriens beste lag. Vi spilte 2-2 mot Avaldsnes og tapte knepent 1-2 mot serievinner Stabæk. Med dette i tankene er det mulig at vi overrasker i år. Vi har forsterket oss siden i vinter, og på vårt beste kan vi slå hvem som helst, sier han.

Endret stall

Mandag, og for øvrig denne sesongen, spiller Medkila med en stall som har gjennomgått mange endringer. Blant annet spiller Medkila med fem spillere i alderen 15-20 år.

- I år spiller vi med et «yngre lag» enn i fjor. Mange unge talentfulle spillere får spilletid i år. Vi håper at det ikke blir for mye ansvar på dem, for da kan det være vanskeligere å levere en god kamp, sier Berntsen.

Men:

- Vi skal videreføre spillestilen vi har hatt de siste årene, og perfeksjonere den mest mulig.