Harstad Idrettslag tok imot Finnsnes til treningskamp på Harstad stadion lørdag formiddag.

I et ufyselig vær var det en jevnspilt kamp, men det var hjemmelaget som klarte å ta vare på de få sjansene som var i kampen.

HIL ledet 1-0 til pause etter at Stian Johnsen scoret på straffe i den som var hans første kamp for HIL på Harstad stadion. I 2. omgang økte HIL ledelsen. Først ved Markus Eliassen, som plasserte skuddet sitt fra 16-meteren nede ved stolperota.

3-0 sørget Håkon Norberg for etter corner. På et noe merkelig vis fikk han med ryggen mot mål plasserte ballen på rista og ballen gikk i mål.

Ifølge vår reporter på stadion var det lite pent spill å se, noe som delvis skyldtes det dårlige været med snø, sludd og kulde.