Harstad IL er på besøk på Aspmyra for å spille treningskamp mot et forsterket Bodø/Glimt 2. Kampstart var 16.00.

Ifølge Harstad IL starter de med følgende lag:

Emir Resulbegović, Simon Johansen, Marcus Ingebrigtsen,Ervin Kozica, Bjørn-Otto Willassen, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, Magnus Kjelseth, ViljarNordberg (prøvespiller fra Glimt ), Håkon Norberg og Stian Johnsen.

Innbyttere for HIL er: Preben Madsen, Hans-VilhelmWillassen, Thomas Skoglund Windstad, Nyemah Brownell, Simon Salen Aune, Kristian Ellefsen

Bodø Glimt 2 stiller følgende 11 fra start: Lasse Staw, Ulrik Saltnes, Martin Pedersen, BredeMoe, Kristian Brix, Morten Konradsen, Anders Carlsen, Tommy Knarvik, JimJohansen, Vegard Braathen og Ulrik Berglann.

12 min: 1-0 til Bodø/Glimt etter et hjørnespark, hvor ballen treffer i stanga, for så å treffe ryggen på HIL-målvakten og ballen går i mål.

21 min: 2-0 Morten Konradsen, B/G spiller seg fint gjennom og scorer ved Konradsen.

Ifølge rapportene spiller HIL jevnt med Bodø/Glimt, men har ikke så langt fått utteling på to-tre store sjanser.

Etter 38 minutter er det fortsatt jevnt mellom lagene.

42 min: Kjempesjanse til Harstad IL. Mairus Jørgensen er alene foran mål, men header rett på Bodø/Glimts målvakt.

PAUSE 2-0.

2. omgang er i gang.

60 min: Bytte HIL: Thomas Skoglund Windstad inn for Håkon Norberg

62 min: 2. omgang preges av at den er jevnspilt, selv om Bodø/Glimt har et lite overtak. Harstad har hatt omgangens eneste store sjanse, en heading rett over mål av Marcus Ingebrigtsen.

66 min: Bytte HIL: Hans-VilhelmWillassen inn for Stian Johnsen

75 min: Ny stor dobbelsjanse til HIL ved først Bjørn-Otto Willassen, så Magnus Kjelseth

81 min: Bytte HIL: Nyemah Brownell inn for Magnus Kjelseth og Preben Madsen inn for Emir Resulbegović

De siste 20 minuttene har Harstad IL ifølge rapportene fra Aspmyra vært det beste laget på banen.

Kampen er over. Bodø/Glimt vant 2-0. Begge målene kom i første omgang. Harstad IL hadde overtaket store deler av kampen, sepsielt i 2. omgang. Hjemmelaget hadde en sjanse i løpet av de siste 45 minuttene, men skuddet ble mesterlig reddet av HIL-målvakt Preben Madsen.