Resultat 8-1 (2-1)

Medkilas lag: Ashley Thompson, Mette Skau, Ane Sund Walsøe, Ida Fjordbakk, Sigrun Linaker Dypvik, Lise Grønvoll, Marita Holmen Iversen, Rosie Malone Polvony, Keara Thompson, Elisabeth Jeppesen og Victoria Ludvigsen.

Kampreferat

5 min: Keara med innlegg foran mål som Lise Grønvoll bommer på. Stor sjanse.

8 min: Skudd fra Marita fra 20 meters hold som keeper redder.

9 min: Arna Bjørnar gjennom fra siden. Alene med keeper. Ashley redder glimrende.

16 min: Innlegg fra Lise Grønvoll etter fint spill. Victoria blir feilvendt og får ikke avsluttet.

18 min: AB nesten gjennom men Ashley fint ute og redder.

18 min: MÅL MEDKILA: 0-1 ved Victoria Ludvigsen. Hun lobbet over keeper etter gjennomspill fra Marita. Ikke ufortjent at Medkila er i ledelsen.

27 min: Gjennomspill fra AB som Ashley igjen er først på og redder.

31 min: Innlegg fra Lise Grønvoll. Dette går over Keara på bakerste stolpe. Medkila har etablert spillet på ABs halvdel, men AB er farlige på kontringer.

33 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 1-1 kom etter corner.

37 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 2-1. Medkila ble brutt på vei i angrep. AB slo innlegg fra dørlinja og skudd opp i krysset, utagbart for Ashley Thompson.

PAUSE

45 min: 2. omgang er i gang

46 min: AB gjennom på siden. Sigrun klarerer til corner som ender i skudd over mål.

47 min: AB nok en gang gjennom på høyre side. Skudd like utenfor.

50 min: Langskudd fra AB som Ashley slår over tverliggeren.

52 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 3-1. AB spiller seg opp langs høyresiden og legger inn. Medkila for passive i forsvarsspillet og spisse får skutt upresset fra ca 12 meter og i mål.

55 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 4-1. Skudd fra ca 12 meter, skrått hold. Ashley får en hånd på ballen, men den går i en bue over henne. Hun når den igjen, men assistentdommer dømmer den i mål.

55 min: Tafatt start på andre omgang for Medkilas del. AB det klart beste laget.

60 min: Bytte Medkia: Sigrun Linaker Dypvik ut og Lise Lotte Øvre inn.

67 min: Elisabeth J skyter hardt fra 16 meter men skuddet går over mål.

71 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 5-1. AB kommer seg rundt på venstre side, skjærer inn langs dørlinja og setter ballen i mål fra skrått hold.

72 min: Stuss fra Elisabeth J til Victoria L som er alene gjennom, men skyter utenfor fra skrått hold.

80 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 6-1. Medkila klarer ikke å klarere og ballen settes inn i åpent mål.

81 min: Bytte Medkila: Rosie Malone Povolny ut og Lise Linaker inn

84 min: Bytte Medkila: Elisabeth Jeppesen ut og Janett Aloyseous inn

87 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 7-1. Ashley misser et utspill. Ballen går rett i beina på en AB-spiller som alene med keeper scorer enkelt.

89 min: MÅL ARNA BJØRNAR: 8-1. Skudd fra ca 30 meter over Ashley og i mål.