Medkila-trener Roy Berntsen mener at hans mannskap er mer enn klar for å komme i gang med årets seriespill.

- Vi var veldig klare til å starte opp sesongen sist helg. Derfor er vi sugen på å komme i gang. Jeg mener at mannskapet som vi kan mønstre i år er bedre enn noen gang. Derfor er jeg helt sikker på at vi har et lag som er godt nok til å fornye kontrakten i toppdivisjonen, sier han. - Men Sandviken er et godt lag med en rekke kvalitetsspillere i laget, understreker Berntsen.

Kampen startet klokken 15.00

Lagoppstilling Medkila: Ashley Thompson, Ane Sund Walsøe, Cesilie Andreassen, Ida Janett Fjordbakk, Stine Frantzen Schultz, Victoria Ludvigsen, Marita Holmen Iversen, Rosie Frances Malone-Povolny, Lina Sund Karlsen, Elisabeth Jeppesen, Keara Thompson.

Kampreferat

10 min: 1-0 til Medkila ved Elisabeth Jeppesen. Tar ballen på brystet, vipper den elegant over midtstopper til Sandviken og i lengste hjørne for keeper. Årets vakreste målet på Harstad stadion.

10 min: De første ti minuttene dominerte Sandviken banespillet og kom ofte fram på deres høyreside.

12 min: 2-0 til Medkila ved Elisabeth Jeppesen. Forserte inn i 16-meteren og skjøt høyt over keeper og i mål.

20 min: Medkila er mye mer med i kampen og produserer flere sjanser. Der Sandviken dominerte de første ti, har Medkila tatt fullstendig over. Fortjent ledelse.

30 min:  Det har jevnet seg mer ut. Sandviken har ikke spilt seg til sjanser, men er mer med.

40 min: Medkila legger seg dypere i banen og tillater at Sandviken kommer mer med. Noe å justere i pausen?

45 min: Pause. Først omgang startet med Sandviken-dominans. Men så tok Medkila over og leder fortjent 2-0 ved pause.

45 min: 2. omgang er i gang.

55 min: Jevnspilte ti minutter i omgangen.

59 min: 2-1. Melissa Bjånesøy, Sandviken.

61 min: 3-1 til Medkila ved Ane Sund Walsøe etter en corner. Ane raget høyest og headet i mål.

75 min: 4-1 til Medkila ved Stine Frantzen. Sandviken hadde vært farlig frempå et par ganger, men det var Medkila som fikk ny uttelling.

85 min: Sandviken presser på for redusering, men Medkila har en god keeper i Ashley Thompson. En stor Sandviken-sjanse går i tverliggeren, men Ashley får slått den ut. Medkila er litt heldig som fortsatt leder 4-1.