Medkila fikk en best mulig start på kampen da Ingrid Altermark sendte Harstad-laget i føringen før det første minuttet var spilt av kampen. Altermark plasserte ballen til side høyre side for en utmanøvrert Grand-keeper.

Ti minutter senere ble Cesilie Andreassen felt på vei igjennom og satt selv straffen sikkert til høyre for målvakten. Resten av omgangen dominerte gjesten fullstendig og lot aldri lederlaget i førstedivisjonen slippe til i kampen.

Det var rett og slett klasseforskjell på lagene, noe Medkilas trener Roy Berntsen er glad over å registrere.

Imponert

– Det er godt å konstatere at vi selv med fire faste spillere ute har sånn god kontroll på Grand. De henger rett og slett ikke med oss i svingene, og i andre omgang cruiser vi bare inn til en seier og et avansement som betyr mye for selvtilliten og troen på at vi kan vinne fotballkamper, sier Berntsen som er imponert over måten de unge spillerne gjennomføret matchen.

Spiller stort

– Jeg kan ikke dy meg for å rose innsatsen til de unge spilleren som slipper til og som viser kvaliteter det blir godt å ha utover i sesongen. Anja Rasmussen spiller stort som midtstopper sammen med Katrine Winnem Jørgensen, mens Ingrid Altermark kommer fra andredivisjonsfotball og scorer sine to første mål for oss i dag.

Når også Cesilie Andreassen begynner å finne tilbake til formen etter vinterens langvarige skadefravær, er det grunn til å se lyst på kampene fremover.

I dag gjør hun mye bra, skaper farligheter, er kreativ og prøver på tekniske lekkerbiskener som hun flere ganger er nær ved å lykkes med, sier Berntsen som ikke har noen ønskemotstander i kvartfinalen.

Alt kan skje i cupen

– Jeg håper vi får hjemmekamp denne gang. Da lover vi uansett motstander å yte maks for en mulig semifinale. Alt kan skje i cupen, og unngår vi å møte et av de to-tre beste Toppserielagene er mulighetene for semifinale,plass absolutt til stede, sier en fornøyd Roy Berntsen.