Første ordinære runde i juniorcupen ble spilt på Harstad stadion tirsdag kveld. HIL møtte Tromsø, og kjempet mot storebror fra nord til siste minutt.

HIL utlignet i 2.-omgang, da Nyemah Brownell satte inn 1-1 på straffespark. Tromsø benyttet sjansene godt, og sendte bortelaget i ledelsen få minutter senere. HIL fikk en ny mulighet på overtid, og sikret stillingen 2-2 ved målscorer Michael Mikalsen. Men HIL var tydelig skuffet da Tromsø sendte bortelaget til 3-2 serier like etterpå.

- Vi fikk ett mål tidlig i mot, men jeg synes vi hever oss alle sammen og står frem som et godt fotballag. Til tider kjører vi over Tromsø, og er fullt på høyde med et av norges beste juniorlag, sier Robin Lorentzen.

- Det er tilfeldigheter og litt uflaks at dem får målet på slutten. Det er kjipt.

HIL-spilleren mener hele laget gjorde en suveren jobb på banen.

- Det går fra himmel til helvete på kort tid. Jeg er stolt av alle HIL-spillerne. Alle var god i dag, men selvfølgelig er det surt å tape dette. Når vi scorer på slutten burde vi stå løpet ut, påpeker Lorentzen.

Kampfakta:

Harstad - Tromsø 2-3 (0-1)

NM-cupen jr., Harstad stadion, tirsdag.

Mål: 0-1 Jakob Lillestjerna (5), 1-1 Nyemah Brownell (75), 1-2 Patrik Braathen (79), 2-2 Michael Mikalsen (90), 2-3 Heritier Iradukunda (90)

Dommer: Simen Eilertsen