Klubben deltok med fem utøvere da helgas storstevne ble avholdt i Oslo.

Kiap Taekwondoklupp hadde fem utøvere på deltakerlista under helgas Norgescup i Oslo.  Blant dem som sørget for å imponere mest var Jannicke Ellingsen og Fredrik Aspenes.

- Jannicke møtte sterk konkurranse da hun for første gang stilte opp i mønsterdisiplinen for seniorer i norgescup-sammenheng.  Hun møtte flere sterke utøvere som hadde trent langt lengre enn henne. Men Ellingsen fikk virkelig kjenne på hvor viktig de hundrevis av timene med treningsgrunnlag er. Hun vant klassen sin og hadde god margin ned til andreplassen, sier instruktør og utøver Alexander Tomas Alexandersen.

Junioren Fredrik Aspenes hadde også en god opplevelse med seg. Den kom fra sparringskonkurransen.

- I finalen ble vi vitne til en jevn og spennende finale som bølget fram og tilbake. Men i kampens avslutningsrunde fikk Fredrik inn noen gode treffere som avgjorde kampen til hans fordel. En sterk prestasjon, sier Alexandersen.

I tillegg hentet Axel Slagstad hjem en andre- og en tredjeplass fra stevnet.

Om egen innsats sier Alexandersen følgende:

- Jeg og flere med meg fra klubben var litt slått ut av sykdom i en tøff klasse. Derfor måtte jeg ta til takke med en fjerdeplass i mønsterdisiplinen. Da var jeg bare noen ørsmå poeng fra tredjeplassen. Når kroppen er frisk og uthvilt til neste norgescup, satser jeg på å klatre opp på seierspallen, sier Alexandersen.