- Jeg blir overrasket hvis både HIL og Mjølner holder seg i 2.-divisjon, sier Ellefsen etter onsdagens treningskamp.

Kampreferatet leser du her

- Må slå Mjølner

- Jeg håper og tror at vi klarer oss, men det blir beintøft. Vi må samle oss og framstå som et lag gjennom hele sesongen. Skal vi overleve, krever det at vi tar masse poeng hjemme og sliter til oss noen poeng borte. Vi har en stor jobb å gjøre. Det er bare å brette opp ermene, sier Ellefsen.

HIL tapte for Mjølner, og har svake resultater i treningskampene. Med tanke på ballinnehav og sjanser i HILs favør, skulle det ikke endt med seier for gjestene onsdag.

- Dette er en type kamp som er krise å tape i serien, fastslår Ellefsen.

- Vi må slå lag som Finnsnes, Senja og Mjølner på stadion for å overleve. Så enkelt er det, sier kapteinen.

Trenernes reaksjoner leser du her

Straffes hardt

Ellefsen synes HIL var best og hadde ballen mest.

- Vi spilte greit, eide kampen og skapte en del målsjanser, men det er ikke godt nok. I 2.-divisjon kommer vi til å bli hardt straffet om vi ikke tar vare på sjansene. Det blir veldig viktig, ikke minst med tanke på de store utskiftningene, at vi er effektive i år. Vi har nemlig ikke de samme kvalitetene som i fjor. Da må seirene jobbes inn.

- Samtidig må vi være konsentrerte bakover. I denne kampen var vi ukonsentrerte én gang, og da scoret Mjølner, sier Ellefsen.

Fakta

Harstad-Mjølner 0-1 (0-0)

Harstad stadion, treningskamp onsdag

Mål: 0-1 Mathias Nicolaisen (86)

Gult kort: Marcus Ursin Ingebrigtsen, David Johansen og Robin Lorentzen, alle HIL. Hans Anders Schjelderup, Mjølner

Dommer: Marius Wikestad Pedersen, Landsås

Harstad: Adrian Nystø Mikkelsen – Simon Johansen, Marcus Ursin Ingebrigtsen, Robin Lorentzen, Jan Hugo Simonsen – Magnus Kjelseth, Nyemah Brownell – David Johansen, Kristian Ellefsen, Thomas Skoglund Windstad (Eirik Risbøl, 69) – Frank Balteskard (Kristoffer Moss, 58)