Norges brannskoles bedriftsidrettslag skal 6. og 7. mars arrangere Brann NM ski 2015 nordiske grener. Arrangementet vil foregå på Kilbotn skistadion og IF Kilkam skal være teknisk arrangør.

Det vil bli arrangert stafett over tre ganger tre kilometer fredag og lørdag ettermiddag. Lørdag formiddag blir det også individuelle løp over 5 og 10 km, tur- og konkurranseklasse.

- Brann NM ski arrangeres årlig av ulike brannvesen i Norge. Årets renn er det 58. i rekken og det er første gang at vi ved Norges brannskole i Tjeldsund står som arrangør, sier kommunikasjonsansvarlig Laurits Torbergsen i en pressemelding.

Det er påmeldte deltakere fra et bredt spekter av brannfolk fra Alta i nord til Arendal i sør som kommer til Harstad denne helgen. De fleste går både individuelt og stafett. Også brannskolen stiller med egne løpere. Både Narvik og Harstad brannvesen stiller med løpere.

- Vi har jobbet med planlegging av dette arrangementet i flere måneder og regner med at det meste nå er på plass, sier leder for bedriftsidrettslaget, Stein Roar Nilsen.

De fleste tilreisende blir innlosjert på hotell i Harstad, hvor det også vil bli premieutdeling samt en festmiddag lørdag kveld.

- Vi håper også at det kommer publikum som vil heie på løperne, heter det fra arrangementskomiteen.