Vilde Fjelldal og Cesilie Andreassen slapp begge til i andre omgang etter å ha startet lørdagens J19-landskamp på benken. Norge innledet oppkjøringen mot vårens EM-kvalifisering med treningskamp mot England på bortebane, og vant hele 4-0.

Medkilas nye angriper, Vilde Fjelldal, scoret det fjerde målet med et langskudd. Fjelldal spilte hele andre omgang, og med henne på banen kom tre av fire norske scoringer. Cesilie Andreassen fikk vist seg fram de siste 19 minuttene etter at Norge var kommet tre mål foran.

- Det var en fortjent seier, selv om resultatet nok er litt i overkant. Vi var flinke til å sette sjansene i dag og kampen var jevnere enn resultatet tilsier, sier landslagstrener Nils Lexerød til fotball.no.

Neste samling for J19-landslaget er på La Manga i begynnelsen av mars.