De to jentene fikk en ny mulighet til å spille sammen da landslagssjef Gøril Kringen lot duoen starte og spille sammen i midtforsvaret til Norges U23-landslag. Spillerne var to av tre som fikk gjennomføre samtlige minutter i landslagsdrakten da laget vant 2-1 mot Sverige:

– Det var godt å se at den gamle gode kjemien fortsatt holder fint stand, sier Fjordbakk. – Å danne midtstopperduo med Ida var storartet det. Hun har blitt en enda bedre spiller etter at hun forlot Medkila. Dessuten var det jo også fantastisk å ha Tromsø-jenta Guro Pettersen som sisteskanse. Det utgjorde en ekstra trygghet i dag, sier U23-debutanten.

Hun understreker også at dette var noe annet enn å spille fotball på J19-landslaget.

- Det jeg opplever i dag er at dette er flere steg opp fotballmessig. Spillerne har bedre fysikk mens spillet har et høyere tempo. Dette var mye mer voksenfotball enn tidligere. Selv om det kanskje ikke var min beste kamp i landslagsdrakten, var det jo en grei kamp. Nå er det bare å fortsette å prestere, sier Sund Walsøe om U23-landslaget som hadde med seg seks nordnorske spillere til dyst.

For Fjordbakks del var dette et farvel til aldersbestemt landslagsfotball.

- Neste gang jeg og Ane spiller sammen med landslaget er vi a-landslagsspillere. Vi får ta sikte på at det kanskje skjer om noen år, sier Fjordbakk.

Sund Walsøe hoppet over billig svensk smågodt i seiersfeiringen.

- Men jeg har tenkt å unne meg skikkelig glasscola, sier Medkila-spilleren.