Karina Lindstrøm skulle egentlig på et obligatorisk salgskurs på jobb på 23-årsdagen i dag. Tirsdag kveld var det dessuten håndballkamp for 2.-divisjonslaget til Harstad hvor Lindstrøm er en av profilene. Bursdagsgaver fikk hun så det monnet, men ikke først og fremst av sorten som er innpakket i papir.

Sjefen på jobb ga henne fri. Lagvenninner sørget for at hun kunne dundre inn ti scoringer – mest av alle spillere i kampen. Harstad slo Ankenes 31-25 på bortebane.

– Bursdagsgaven fra lagvenninnene var seieren. Jeg fikk mange flotte oppspill, og linjespillerne satte gode sperrer, sier Lindstrøm.

Hun tar ingen ære for seieren.

- Etter en katastrofal første omgang, hvor vi var langt under pari og slapp inn 17 mål, var laginnsatsen meget bra i andre omgang. Da fungerte nesten alt, også i undertall, og vi var bra offensivt meg gode backoverganger og tempo i ankomstfasen, sier Lindstrøm.

Harstad har innledet sesongen med tre strake seirer. Det er akkurat som forventet.

- Vi har slått lag vi skal ha bak oss på tabellen, og slik sett ser vi hvor vi står sammenlignet med lagene som ikke er regnet i toppen. Når vi møter Junkeren og Bravo vil vi få brynt oss skikkelig. Først da får vi se hvor vi står, sier Lindstrøm.

Fakta

Ankenes-Harstad 25-31 (17-15)Flest mål Ankenes: Jannike Erlid 7Mål Harstad: Karina Lindstrøm 10, Trine Skoglund 9, Mariell Wangen 4, Astrid Refsnes 3, Nina Takøy 2, Guro Rustad Grebstad 1, Stine Bornø Brenden 1, Anja Serigstad 1