Håndballspiller Håkon Andrè Pettersen har kun spilt en cupkamp for Bodøs topplag sist vinter. I høst fikk han kontrakt med elitelaget. Etter to kamper på benken som ubenyttet reserve, var det i kveld duket for debuten i vår øverste nasjonale serie.

Pettersen slapp til på vingen, spilte cirka 20 minutter, og scoret to ganger da Bodø banket Runar 33-25.

18 minutter og 36 sekunder var spilt av andre omgang da 18-åringen kontret inn 26-21. Pettersen scoret også 32-25-målet med et skudd ned til høyre for målvakten med 50 sekunder igjen på kampuret.

1.753 tilskuere var til stede i Bodø spektrum da Bodø tok sesongens tredje seier på like mange forsøk. Nordlendingene topper tabellen, og er det eneste laget som verken har tapt eller avgitt poeng hittil i sesongen.

- Opplevelsen var helt fantastisk. Magisk med så mange tilskuere til stede, sier Pettersen til Harstad Tidende.