Grytøy tapte tirsdag 3-4 for Bjerkvik/Grovfjord/Gratangen. Det betyr igjen at Lødingen er seriemestere i årets 5.-divisjon. Men ifølge spillende trener Markus Arentsen ventes det med å slippe jubelen løs til laget har levert sine siste 90 minutter for sesongen mot Skånland 2. Da lover derimot Arensen en markering som skal bli godt lagt merke til.

– Vi jobber internt med å dra med oss litt folk fra Lødingen i klubbussen til denne kampen. derfor holder vi an champagnejubelen til sesongen er gjennomført. Derfra går også turen hjem til Lødingen for en mer offisiell feiring som inkluderer en bedre middag og påfølgende taler. Planleggingen av denne feiringen er allerede godt i gang, sier Arentsen.

Han understreker også at han hadde håpet på å få avgjøre kampen om seriemesterskapet i divisjonen selv.

– Det er jo etter mitt skjønn hakket kulere å få lov til å avgjøre seriemesterskapet gjennom å levere en god prestasjon selv. Sånn sett var det kanskje litt antiklimaks over tirsdagens beskjed, sier Arentsen.

Etter sesongen venter også budsjetter og spillermøter på spillerne.

– Det er vel først i ettertid av dette møtet at vi kan si mer om målsetningene foran neste års sesong, sier den spillende treneren.

- Du kommer selv fra 4.-divisjonsspill med Grovfjord, og kjenner godt til nivået. Hvordan tror du at dagens Lødingen-lag vil hevde seg?

- Jeg tror at vi har en stor jobb å gjøre for å tilegne oss dette nivået på nåværende tidspunkt. Vi kjente blant annet på det da vi møtte Grovfjord til treningskamp i sommer over tre omganger. Det endte i 1-6-tap. Derfor kan vi ikke være naive. Dette nivået kommer ikke til oss av seg selv. Vi er nødt til å trene mer. Samtidig vil nok også behovet for forsterkninger være til stede. Men hvor på tabellen vi havner neste år må vi altså komme nærmere tilbake til, sier Arentsen.