Ankenes hadde ingen innbyttere i kamptroppen. Da Nikolai Terentieff ble utvist måtte bortelaget spille i undertall i store deler av kampen. Lødingen-trener Kjell Hugo Pedersen mener laget hans burde utnyttet dette bedre.

– Jeg er fornøyd med seieren, men ikke prestasjonene. Vi spiller i overtall nesten hele kampen. Da burde vi klare å vinne med større siffer.

– Kampen ble egentlig en treningsøkt hvor vi fikk øve på å spille i overtall, noe vi trenger, sier Pedersen.

– Må regne med misforståelser

I lørdagens kamp ble tilskueren i Lødingenhallen vitne til comeback av Vetle Klæboe og Espen Steiro.

– Vi benyttet anledningen til å forsøke å spille Vetle og Espen inn i laget. Jeg synes de klarte seg bra med tanke på at det var deres første kamp på flere år. Man må regne med at det oppstår noen misforståelser og sånt, forklarer Pedersen.

– Var banens beste

Lørdagens kamp var siste kamp for bulgarerne Milen Slavov og Valentin Atanasov.

– Milen var banens beste lørdag. Han var nest sist på ballen ved nesten hver eneste skåring. Det er klart at vi helst hadde sett at de spilte resten av sesongen, men sånn blir det ikke. Guttene har ikke vært hjemme siden august, forteller treneren.

– Milen kommer nok ikke tilbake til neste sesong, men det kan hende Valentin spiller for oss neste sesong, fortsetter Pedersen.

– Blir en tøff kamp

I neste kamp skal Lødingen spille borte mot Sørreisa.

– Det blir helt sikkert en tøff kamp. Vi spiller vanligvis jevne kamper med mange mål. Det blir nok knallhardt. Vi er heller ikke noe særlig gode i bortekamper. Det kan bli spennende å se om vi får noen spillere tilbake til kampen. Vi har noen som har slitt med skader, sykdom og diverse som kanskje blir klare, avslutter Pedersen.

forlater: Målvakt Valentin Atanasov har antakelig spilt sin siste kamp for Lødingens håndballherrer. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø Foto: Øyvind Askevold Kaarbø