Med en stallbredde som gjorde det mulig for laget å spille med uthvilte spillere hele veien, hadde Harstad ikke flere spillere enn de strengt tatt måtte ha på benken for å gjennomføre oppgjøret på en noenlunde grei måte. Samtidig var det defensive spillet som vertene vartet opp med ikke bedre enn at TSI-maskineriet takket og bukket, og utnyttet det på enkelt vis

– Litt for liten stall gjør sitt til at vi ikke klarer å holde følge med våre motstandere. Er det noen håndballspillere i byen, så er det fint om de hadde tatt turen på våre treninger. At vi skulle ha hatt flere spillere i vår stall er ingen hemmelighet, sier Lennart Edvardsen.

God start

Han mener at det kanskje er hovedgrunnen til at HHK-herrene blir knust i egen lekegrind lørdag ettermiddag.

– Jeg skal ikke ta i fra TSI noe. De leverer en god kamp, og er vanskelige å stoppe. Så har heller ikke vi en spesielt god dag i dag, sier Edvardsen.

Det positive som kan trekkes ut av denne kampen mener Edvardsen er åpningen av kampen.

– Da henger vi med en god stund. De første 20 minuttene

er vi med på notene. Vi klarer ikke å ta duellene når vi blir slitne. Mye av årsaken til at vi taper stort handler om nettopp dette, mener Edvardsen.

Tok ansvar

På den positive siden var det spesielt en spiller som sto fram hos vertene i dag. Thomas Hansen tok skuddansvar fra start, og var hovedårsaken til at Harstad klarte å holde følge et lite stykke på veien. Men når det raknet, så raknet det også skikkelig. TSI, med harstadværingene Joakim Dahl Haraldsen og Kristian Paulsen på laget, kontret inn mål etter mål i omgangens sluttminutter. Derfor hadde gjestene hele 11 mål å gå på før siste halvdel av kampen. Målvakt Ole Bergan fikk ikke mye hjelp fra sitt forsvar for å stoppe kanonaden til Tromsøstudentene. Til slutt vant TSI med 13 mål, en differanse som viste styrkeforholdet mellom lagene lørdag ettermiddag.

TØFT: Daniel Nyland og Harstad fikk det tøft mot TSI. Her klarer de tidligere HHK-spillerne Kristian Paulsen (t.v.) og Erik Svensson å stoppe den spillende treneren. Foto: Ivar Hjelvik