Da det som viste seg å bli en meget jevn og vanskelig kamp i Bardu gikk inn i sluttminuttene, var Nyvoll den som sto fram og tok tak. For da det hele skulle avgjøres, viste Nyvoll fram klassespill. Flere av lagets spillere trekker fram bardudølens innsats på kanten som avgjørende i de tidlige ettermiddagstimer lørdag.

– Det er jo artig å få slike tilbakemeldinger på sitt eget spill. Men når rett skal være rett, så var dette en skikkelig lagseier, sier Nyvoll beskjedent.

Slitekamp

Hjemme i Harstad i høst var det

aldri noen tvil om hvem som var storebror. Da holdt vertene lekestue med sine motstandere. Lørdagens oppgave i Bardu skulle bli en helt annen skål. Etter uavgjort til pause, var laget på dypt vann midtveis i andre omgang. Da lå Harstad/Landsås under med tre mål.

– Dette ble en skikkelig slitekamp for oss. Vi visste at Bardu hjemme og borte ofte er to forskjellige ting. Men vi lyktes med å hente opp deres ledelse til slutt. At vi klarer det, og kjemper på kampen ut, er en god prestasjon.

Hun er også rask med å løfte fram andre spillere som var sterkt delaktig i at det ble seier lørdag.

– Siri Johansen er rågod. Hun prikkskyter inn 13 mål i dag. Og på slutten av kampen står Elisabeth Solheim fram, og setter to viktige mål, sier Nyvoll.

Ny dyst venter

Etter å ha jublet for to poeng, har laget allerede rettet sitt fokus inn imot neste helgs viktige oppgjør. Da gjester Ankenes Stangneshallen for toppoppgjør i 3.-divisjon.

– Vi skal forbedre oss godt. Og selv om vi møter et godt lag, så går man for seier. Hjemme i Stangneshallen skal det være gode muligheter. Så får vi se om vi klarer målet vårt om å nå årets kvalikspill til nasjonal 2.-divisjon. Foreløpig ligger vi i hvert fall godt an, sier vingen.

VIKTIG: Elisabeth Solheim satte inn viktige mål mot slutten av oppgjøret mot Bardu. Foto: Ivar Hjelvik