Den norske bordtennis-eneren Maja Haugen Gjelle har hatt en meget spennende utvikling på bordtennisfronten. Etter at hun sto fram som et helt spesielt talent innenfor idretten i Kanebogen Bordtennisklubb, sørget hun for å ta nye steg på utviklingsstigen da hun flyttet til Lørenskog som 12-åring. I fjor deltok hun i sine første internasjonale mesterskap som landslagsutøver på junior- og seniornivå. Hun hentet også hjem NM-titler, både på senior- og juniornivå, og sikret seg også kongepokalen som 17-åring.

– Vi synes jo at det er kjempehyggelig at Maja setter kursen hjemover for å delta i turneringen vår. Hennes deltakelse tror jeg vil være til stor inspirasjon for de andre deltakerne i årets lokale bordtennisturnering, sier klubbtrener Dagfinn Kristiansen.

Han understreker samtidig at 18-åringen nødvendigvis ikke får det så lett under årets turnering. For konkurransen er hard.

– Maja skal delta i herreklassen i helgas turnering i Seljestadhallen. Der møter hun på gode seniorspillere i herreklassen. Dette blir slett ikke noen «walk in the park», sier Kristiansen, og presiserer at han gleder seg til å se den ferske kongepokalvinneren i aksjon.

Helgas turnering går av stabelen både lørdag og søndag, og har 40 deltakere fra hele Nord-Norge. Fra arrangørklubben stiller seks stykker seg opp ved bordtennisbordet for å kjempe.