Skånland vant to kamper og tapte to i den første seriehelgen i futsal. Lagleder Roger Boltås er tilfreds med seks poeng.

– Utfallet er bedre enn vi torde håpe på med tanke på alle spillerne vi manglet, sier Boltås.

Skånland slo TSI og Vesterålen 2, og tapte knepent for Hinnøya og fjorårets eliteserielag Nordpolen.

Erlend Oppholt og Adrian Sørensen debuterte for Skånland, og får gode tilbakemeldinger fra laglederen.

– De fikk ganske mye spilletid i kampene lørdag, og ikke like mye søndag. Først og fremst er de med for å lære. Vi matcher dem forsiktig. Begge er superpositive og har lyst til å være med, sier Boltås, som har slitt med å få med den yngre garde.

– Jeg ønsker å ta med dem som viser interesse heller enn de jeg må mase på. Ungdommene må selv ha egeninteresse av å utvikle seg, sier Boltås.

Hinnøya vant tre på rad før det ble 1-5 i siste.

– Tynn tropp gjorde at vi stilte slitne i kropper og hoder til siste kamp, og resultatet lyver litt. Kampen var jevn og vi hadde marginer imot, sier Andreas Fiva i Hinnøya.

Mens Hinnøya er på fjerdeplass i nordnorsk 1.-divisjon etter åpningshelga, på svakere målforskjell enn de tre lagene over seg på tabellen, har Skånland inntatt femteplassen.

– Neste futsalhelg stiller vi med flere spillere og det blir mindre belastning på dem som spiller. Da går vi for full pott igjen. Artig for Hinnøyas del at vi hadde to som debuterte i futsal i helga, Joakim Fiva og Dan-Roger Roland. Begge gjorde en solid jobb, sier Andreas Fiva.