Det sier harstadværing og Fløya-spiller Andreas Arntzen. Han er en av tre lokale spillere som har vært sterkt delaktig i å løfte Tromsø-klubben Fløya opp og fram de siste sesongene.

– Men med tapte poeng på overtid i våre siste kamper, har vi nå rotet oss ned i nedrykkssumpa. Det er vi fokusert på at vi skal klare å ordne opp i selv, sier Arntzen.

Det er imidlertid ikke noen lett oppgave som mannen som har fått kapteinsbindet hos Tromsø-klubben foran årets sesong, står foran. For å sikre plassen i divisjonen, så må Senja slås borte på Islandsbotn stadion lørdag.

– Vi ser ikke mørkt på det i det hele tatt. Vi har spilt jevnt med de aller fleste lagene i divisjonen, og tror på at vi skal klare å mobilisere til seier i dette oppgjøret, mener Arntzen.

Før siste serierunde ligger tre lag på 32 poeng. Funnefoss/Voormsund ligger under streken, mens Lillestrøm 2 og Fløya holder til over streken på samme poengsum. Skjervøy har sanket to poeng mer enn den tidligere nevnte trioen, men kan også ende på seriens utsatte ellevteplass. Mens Skjervøy spiller hjemme mot Lørenskog, møtes Lillestrom 2 og Tromsø 2 til dyst. Fu/Vo møter som kjent Harstad IL hjemme.

– Vi skal ordne biffen selv, men sier ikke nei til litt hjelp fra HIL, sier Arntzen.