Et tidlig mål imot allerede etter tre minutter ved Klepps toppscorer Tameka Butt, lot ikke til å knekke gjestene fra nord.

I løpet av andre omgang smalt ballen to ganger i metallet, men denne ettermiddagen var ikke marginene på Medkilas side.

Trener Margunn Haugenes innrømmer at det blå lyset har brent en stund i forhold til nedrykk, men er ikke villig til å si at alt håp er ute.

Berømmer innsatsen

– Det skal fortsatt spilles to kamper, og ingenting er avgjort før siste spark på ballen.

– I dag fortjener spilleren ros for måten de gjennomfører kampen på. Selv om det resultatmessig ikke gikk slik vi hadde håpet på, gjør vi en bra match og holder følge med et Klepp-lag som jakter bronsemedalje i Toppserien.

– Selv om de får en tidlig ledelse er vi med og kjemper om poeng. Det er all grunn til å berømme spillerne for den innsatsen de legger ned gjennom hele matchen, sier Haugenes.

Ikke ufortjent

– I en 15–20 minutters periode i andre omgang er vi bedre enn dem, og det hadde ikke vært ufortjent om i hvert fall et av de to skuddene i stengene hadde gått inn.

– Når det er sagt skal det i rettferdighetens navn sies at de også hadde to i metallet i løpet av andre omgang, så alt i alt er det nok ikke ufortjent at de stikker av med alle tre poengene, sier Haugenes.

– Sånn er fotballen

Hun hadde håpet at effekten av forrige helgs tre poeng mot Røa skulle gi poengfangst også på Jæren.

– Spillemessig er vi like bra som i den matchen, men marginen er ikke på vår side på samme måten som mot Røa. Sånn er fotballen.

– Nå skal vi nullstille, og rette blikket mot neste kamp hjemme mot Kolbotn om to uker, sier Haugenes.

kommunikasjonssvikt: Anja Rasmussen ble den store helten forrige helg mot Røa. Klepps 2–0 scoring kom som følge av kommunikasjonssvikt mellom henne og keeper Emily Armstrong. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø