Det er konklusjonen etter at han avsluttet sesongen med å rulle Berlin Marathon for snaut to uker siden. Det gikk ikke så bra som Sletten hadde tatt mål av seg til.

– I et felt med god deltakelse var jeg fire minutter bak vinneren. Det holdt til en 13.-plass, sier Sletten.

– Det er ikke noe som jeg kan si meg mer enn sånn tasse fornøyd med. Potensialet føler jeg er større, sier rytteren tilknyttet Harstad Cykleklubb.

Vanligvis har han avsluttet sesongen med å ta fram rullestolen designet for friidrettsbanen og reist til Sør-Korea. Det blir det ikke noe av i år.

– Denne idretten har jeg brukt til rekreasjon om konkurrering ved to anledninger. Men nå har jeg distansert meg fra idretten i så stor grad at jeg droppet denne turen i år, sier Sletten.

Når han ser tilbake på sesongen, åpnet den lovende med fjerdeplass i Hamburg i våres. Men siden sykdom gjorde sitt til at midtsommerløpet i Heidelberg verken ble fugl eller fisk, så har jeg ikke levert opp imot det som jeg mener at jeg er god for, sier Sletten.

Han underskreker at selv om sesongen er over, så tror han på at han er tilbake på håndsikkelen når det er tid for sesongoppkjøring i januar.

– Det ser jeg fram til. Neste sesong har jeg allerede pekt ut et 63,5 kilometer langt løp i juni som ett av sesongens høydepunkter. Det gå av stabelen i sveitsiske Sempach, sier Sletten.