Iversen spiller for Landsås 2006. Han var en av over 500 unge fotballspillere som spilte kamper i Medkila denne helga. Iversen var også en av de mange som kunne notere seg nettkjenninger i løpet av turneringen.

– Jeg har skåret i alle kampene. Syv mål har jeg kanskje skåret. Eller ni. Det er artig. Vi har vunnet alle tre kampene vi har spilt hittil, og det føles deilig. Det betyr at vi er ubeseiret, og at vi er et bra lag, sier han.

Trening

Målene kommer ikke av seg selv. Iversen har øvd mye på å plassere sjansene lagkameratene skaper.

– Jeg skyter hardt, og det er fordi jeg øver mye. Jeg bruker å stille meg foran mål og skyte. På banen er jeg hver dag, sier han.

Å få uttelling for treningen i kamp er noe den unge målskåreren er fornøyd med.

– Når jeg trener så mye på å skyte, er det gøy at jeg klarer å skyte sånn i kamp også. Da klarer jeg å oppnå det liksom. Hvis jeg hadde trent veldig mye på å skyte, og så hadde jeg ikke klart å skyte like bra i kamp, da hadde det vært litt dumt. Hvis jeg skyter forbi keeperen, og ballen ligger i nettet, da blir jeg veldig glad, sier han.

Lørdag var det på Medkila Stadion scoret, men i fremtiden håper han at skal få lov til å gjøre det på en større arena.

– Jeg har jo lyst til å bli god. Det er derfor jeg trener så mye. Når jeg blir voksen har jeg lyst til å spille på et stort lag, sier han.

Turneringsglad

Iversen og lagkameratene er enige om de elsker fotball. Da er det få ting som er bedre enn en større fotballturnering.

– Vi får lov til å spille fotball hele dagen, og det er jo gøy. Å spille mot lag som vi ikke møter så ofte er artig. Det er enda deiligere å vinne over noen som kommer på besøk enn å vinne over de lagene vi vanligvis møter, sier Iversen etter å ha spilt mot Kabelvåg.

Til sammen 68 lag var påmeldt på turneringen, en liten nedgang fra i fjor. Over 30 dommere mellom 13 og 15 år hadde tatt dommerkurs før turneringen og dømte helgas kamper.

– Vi er spesielt fornøyd med at det kom mange reisende lag, sier turneringsleder Oddne Rasmussen.