HILs rekruttlag i 4.-divisjon har slitt i motbakke hele sesongen, men har fått det til å løsne litt mer på senhøsten. Seieren har uteblitt - inntil søndag. Da ble det 3-2 i hjemmekampen mot formsvake Skånland.

I teorien kan HIL 2 fortsatt unngå nedrykk, men da skal alt gå tabelljumboens vei. Ikke bare må HIL 2, som står med sju poeng, vinne alle sine gjenstående oppgjør. Over nedrykksstreken må Medkila samtidig gå på tre strake tap, mens Høken maksimalt kan ta fire poeng på sine fem gjenstående kamper.

SOIF har vært på felgen siden seieren over Landsås 5. august, og står med seks tap på de sju siste serierundene. SOIF har vært nødt til å avgi spillere i alle lagdeler, og har i tillegg slitt med karantener. Med tap også i de siste tre kampene er det teoretisk mulig at SOIF rykker ned, men en seier over tabellens nestjumbo Høken om to uker vil sikre plassen.

BEGGE VEIER: Sebastian Andreassen skåret først selvmål. Senere i kampen gjorde han sitt sjette mål på sju kamper i SOIF-drakten. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø