Etter lørdagens uavgjort er Landsås-trener Eirik Risbøl sikker på at laget hans spiller i 4,-divisjon i neste sesong også. Etter helgens kamp befinner Landsås seg på 9.-plass, med syv poeng ned til Høken på nedrykksplass. Høken har en kamp mindre spilt, men Risbøl er selvsikker.

– Vi overlever uten tvil. Vi har jo laget og spillermateriellet til å klare akkurat det, men har slitt denne sesongen. Heldigvis har vi kommet oss denne høstsesongen, som vi alltid gjør, mener Risbøl.

I helgens kamp så det derimot mørkt ut før Daniel Windstad utlignet på overtid for bortelaget.

– Vi åpner kampen greit. Vi tar tak i kampen og skårer fortjent. Morild utligner senere i første omgang på sin første mulighet, før vi tar tilbake ledelsen før pause, sier treneren.

– Vi blir enige om at vi skal gå ut med samme trykk og intensitet i andre omgang, men vi har akkurat ikke det best trente laget i divisjonen, og Morild kommer seg inn i kampen igjen med to skåringer. Når Morild da skårer 15 sekunder etter at vi utligner til 3-3, ser det veldig vanskelig ut med tanke på poeng, forklarer treneren.

Daniel Windstad hadde derimot andre planer.

–Vi byttet inn Windstad på overtid. Vi kjempet og fikk en dødball, som Windstad skåret på. Det var utrolig deilig for hele laget, mener Risbøl.

Neste helg kan Harstad-klubben sikre seg spill i 4,-divisjon for neste sesong, med seier mot nedrykkskandidaten Høken.

– Vi har Høken, Leknes og Melbo i de tre siste kampene. Det er ingen tvil om at det er mot Høken vi må hente alle tre poengene, noe vi kommer til å gjøre, avslutter treneren.