Sisteskansen kan nemlig varte opp med en relativt solid statistikk den siste tida. Nå kan han se tilbake på 239 spilleminutter uten at noen har klart å overliste han. Det mener han selv er en trend som skal være mulig å fortsette.

– Det skal absolutt være mulig å kunne fortsette den gode trenden ved å holde buret reint. Det tror jeg på at man skal klare også mot Mjølner under lørdagens oppgjør, sier den serbiske keeperen.

Imponerende statistikk

Når han ser tilbake på årets sesong, så er han fornøyd med egne prestasjoner hittil i sesongen.

– I år har det gått bra. Jeg føler at det går framover og at jeg utvikler meg godt her i klubben. Og formen føles også god. Derfor håper jeg på å gjennomføre en solid kamp mellom stengene når vi møter Mjølner til dyst på lørdag, sier Sulejmanovic.

At han skal gjøre som han lover og holde nullen igjen, er det god grunn til å tro på. Det viser nemlig statistikken hans denne sesongen. På sine 20 spilte kamper i serie og cup, har Sulejmanovic holdt nullen i åtte av dem. Det er det kun en annen målvakt i det norske seriesystemet som har klart å overgå denne sesongen.

– Jeg tror på at laget vårt er såpass bra at vi skal ha gode muligheter til å slå Mjølner. Selv om de har prestert best over tid i denne sesongen, så er det mulig for oss å sikre oss en ny seier lørdag. Alt i alt så tror jeg nemlig at vi kan mønstre et bedre lag enn Mjølner, sier keeperen, som tidligere kan skilte med spillererfaring fra Sverige, Sveits og Singapore.

Lang skadeliste

Sulejmanovic får også ros hos trener Rune Olsen på bakgrunn av sin gode sesong.

– Suki er veldig seriøs og trener mye. I årets sesong har han gjort en fin sesong for oss, og har tatt klare steg framover. Han har også et uforløst potensial, og har fortsatt områder hvor han nok vil bli enda bedre i tida framover, sier Olsen.

Foran helgas forventede folkefest på Harstad stadion har Olsen en lang skadeliste. Til sammen 12 a-lagsspillere står på skadelista eller er ute med sykdom.

– Men vi stiller et godt lag likevel. Vi kommer til å kjempe som løver for å hente hjem seieren i dette oppgjøret.

SKADELISTE: Til tross for at det er mange på HILs skadeliste, tror trener Rune Olsen på at laget han setter opp blir slagkraftig. Foto: Ivar Hjelvik